Rippel Ferit kidobta fiatal szerelme?

Az artista nem tagadja: vége a kapcsolatnak

2015/05/20

Rippel Feri nemrégiben még büszkén posztolt fotót 19 éves szerelme ballagásáról, most viszont a közösségi oldalon bejelentette: véget ért kapcsolata.

A népszerű artista  szinte egyszerre érezhette magát a mennyben és a pokolban, hiszen körülbelül akkor szakított szerelmével, amikor élete egyik legnagyobb sikerét érte el: 6. helyen végzett a fitnesz EB-n. 

Kedves „facebook-lakó” Barátaim! Igencsak sok kérdést kapok mostanában, hogy a kapcsolati státuszom miért egyedülállò??? Nos egyszerű a válasz: azért mert változás állt be a magánéletemben… …egyébként sokkal jobban örülnék, ha az érdeklődésetek inkàbb az IFBB Vilàgranglista 6. helyèről, az odàig vezető útròl és a miértekről szólnànak. Igérem a jövőben megkíméllek titeket a privàt életem nyilvànos fórumon törtènő kommunikàciójàtól! Legyetek boldogok és MOST kezdjetek el az egészségetekkel foglalkozni!!!” – írta Rippel Feri a közösségi oldalán.

Rippel-Feri

A 44 artista nem először szeretett bele húsz év körüli lányba. Gyermekének édesanyja, Simó Vivien is nagyjából ennyi idős volt kapcsolatuk hajnalán. Válásuk után pedig az egyik szépségversenyen induló lány, Bányai Sára iránt lobbant lángra Feri szíve, aki mindössze 18 éves volt; legutóbbi kedvese pedig épp most érettségizik, 19 esztendős.

Hozzászólások