Rita Orával szakított a pasija

Vége a kapcsolatnak

2019/03/06

Bár száz százalékig soha nem erősítették meg, azért eléggé biztos volt, hogy Rita Ora és Andrew Garfield egy pár. Volt.

4 hónap járás után viszont a színészpasi úgy döntött, szakít Ritával. És bár állítólag barátokként váltak el, a sztárcsajszit nagyon megviselte a különválás.

„Rita teljesen kivan. Andrew nemrég kidobta, és nehezen szedi össze  magát, mivel rengeteg időt töltöttek együtt” – mondta egy forrás a The Sunnak. „Közösen karácsonyoztak, és Rita azt hitte, tök jól mennek a dolgok. A karrierje egyre csak ível felfelé, ezért a reflektorfényben kell élnie az életét, de Andrew-nak pont ez a baja. Neki már elege van a nyilvánosságból, még úgyis, hogy Rita ezt tiszteletben tartotta, és nem posztolt róluk a social mediára.”

Az egész szakítást megnehezíti, hogy a szexi énekesnő a világ másik felén, Ausztráliában van épp. Itt kezdte meg ugyebár március 1-jén a Phoenix World Tour koncertsorozatát.

A párost egyébként legutoljára múlt decemberben látták együtt. Akkor kézen fogva sétáltak a londoni Primrose Hillen. Ekkor még arról jött az infó, hogy mennyire korai fázisban van még a kapcsolatuk. „Rita úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Nagyon korai még a dolog, de kedvelik egymást és meglátják, mi lesz. Csak nagyon nehéz találkozniuk az eltérő beosztásaik miatt” – nyilatkozta akkor egy informátor.

Úgy tűnik Andrew nem nagyon viszonozta az érzéseit…De nem kell azért Ritát sajnálni, mivel mostanában azt pletykálják, hogy David Beckham fiával szűrte össze a levet.

forrás

Hozzászólások