Robbanás történt Budapesten

Kilencen megsérültek

2015/03/12

Budapesten, a XIV. kerületi Cserei utca egyik négyszintes épületében robbanás történt csütörtök délután, az első információk szerint kilencen megsérültek – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A robbanás oka egyelőre tisztázatlan, de az elsődleges felmérés szerint a földszinten öt lakás lakhatatlanná vált. A robbanás után tűz ütött ki, de a lángok terjedését a tűzoltók hamar megfékezték. A mentők több sérültet is ápolnak a helyszínen, az első információk szerint kilencen sérülhettek meg a robbanásban. A sérültek állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

robbanas2

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a kilenc sérült között négy gyermek van, egyikükön, egy kétéves gyermeken életmentő beavatkozásokat kellett végezni, és életveszélyes állapotban vitték kórházba. A többi sérült állapota stabil, de közülük többen súlyosan megsérültek. A mentők még kint vannak a helyszínen, a sérültek száma nem tekinthető véglegesnek – tette hozzá a szóvivő.

robbanas

Hozzászólások