Robbantás! Életveszélyes állapotban a nagymama

Shrek miatt robbantotta fel magát

2016/01/06

Életveszélyes állapotban van az 82 éves balástyai nő, akinek nem engedte a családja, hogy megnézhesse a tévében a Shrek ismétlését. Lázadásképpen mi mást tehetett volna: felrobbantotta magát.

received_2491012060986581

A tragédia előzménye, hogy az idős hölgyet meglátogatta a családja egy kis vasárnapi csevejre, viszont amikor távoztak, kikapcsolták a televíziót. Pedig a nagymama határozottan kérte, hogy ne nyomják ki a készüléket, hiszen hamarosan ismételni fogják a TV-ben nagy kedvencét a Shrek-et. A fiatalok nem tettek eleget a kérésnek még annak ellenére sem,hogy távozásukkor a néni folyamatosan kiabált utánuk, hogy kapcsolják vissza a televíziót.

Mint ahogyan azt a neten elterjedt bizarr videóból is tudjuk “Shrek a Szeretet, Shrek az Élet” (megtekintését a különböző videómegosztókon csak saját felelősségre ajánljuk), a nagymama sem hagyhatta annyiban a dolgot. Miután nem tudta bekapcsolni a készüléket, teljesen érthetően reagált: szétverte a távirányítót, azután a tévét törte ripityára. 

haz robbanas

Miután látta, hogy a Shrek továbbra sem jelenik meg a képernyőn, felhívta családját, jó étvágyat kívánt, és miután letette a telefont unokája férjének a nevét írta a falra, mint a gyilkosság elkövetőjét. Milyen gyilkosság? Hát amit utána meg kellett rendezni: egy gázpalackot cipelt be az udvarról és megnyitotta a cserépkályha mellett, a robbanás azonnal megtörtént. A tűzoltók mentették ki a mérges asszonyt és most súlyos égési sérülésekkel ápolják. A ház ezután lakhatatlanná vált. 

Ti milyen film miatt mennétek el a végsőkig?

Hozzászólások