Robert Downey Jr. kiborult az interjú közben

Faképnél hagyta a riportert

2015/04/24

Robert Downey Jr. éppen legújabb filmjének, a Bosszúállók második epizódjának promótálására utazott az Egyesült Királyságba, ahol annak rendje és módja szerint interjúkat adott. Az egyik riporter azonban annyira megsértette a színészt, hogy az fogta magát, és felállt a beszélgetésről.

Úgy tűnik a Vasember csak a képernyőn annyira kemény, a valóságban nem mindent tud megemészteni a gyomra. Krishnan Guru-Murthy, a Channel 4 riportere átlépett egy olyan határt, amihez a színésznek nem volt kedve asszisztálni. Éppen a Vasember karakteréről beszélgettek, amikor nem várt fordulat következett be az interjúban.

A Sherlock Holmes és Iron Man filmek sztárja nemcsak színészként állja meg a helyét. Bár zavaros múltját nem titkolja, nem igazán ezzel szeretne megmaradni a köztudatban. Sokkal inkább tartogat olyan meglepetéseket, amelyekről nem mindenki tud. Nézd meg, milyen rejtett tartalékai vannak a színésznek!

robert-downey-jr

Az 50 éves Robert Downey Jr. saját állítása szerint alig emlékszik azokra az alakításaira, amiket a kilencvenes években forgatott, annyira be volt tépve. A színész nyíltan vállalta drog- és alkoholproblémáit, néha több időt töltött zűrös ügyei miatt börtönben, mint otthon. Azonban ő mára lezártnak tekinti sötét múltját, de a média nem felejt.

robert downey jr

Amikor a riporter egy váratlan pillanatban rákérdezett a dologra, Robert Downey Jr. először zavarva jött, majd visszakérdezett: “Most nem egy filmet promótálunk?” Amikor a kérdező továbbra sem hagyta abba, és elkezdte faggatni apjával való rossz viszonyáról, a színész fogta magát, felállt a székből, levette a mikrofonját és kivonult a szobából.

A riporter ugyan még próbálta szóval visszatartani Downey-t, de a színész elegánsan csak annyit mondott Guru-nak az ajtóból: “Egész jó srác vagy, majdnem olyan, mint egy miniatűr Diane Sawyer, csak éppen egy ripacs” – hasonlította össze az amerikaiak egyik kedvenc újságírónőjével.

A tévés riporternek egyébként nem ez volt az első összetűzése hollywoodi hírességgel, néhány évvel ezelőtt Quentin Tarantino-t sikerült kihozni a sodrából kérdéseivel.

Hozzászólások