Robert Pattinson különleges diétája

A színész elég bizarr dolgokat evett az elmúlt hetekben

2014/06/09

robert-pattinsonRobert Pattinson, az Alkonyat című filmek sztárja egy igen érdekes, mindenki számára szokatlan diétán van túl.

A színész The Rover in Outback Australia című filmjének forgatása alatt szinte csak fehér kenyeret evett barbecue szósszal.

A film rendezője, David Michod kérte meg Robert Pattinsont, hogy kezdje el ezt a furcsa fogyókúrát.

Robert Pattinson csak annyit mondott erről a nyilvánosságnak, hogy örül, hogy túlélte a fehérkenyeres barbecue szószos diétát.

A filmről:

A közeli jövőben játszódó új filmje, a The Rover során Robert Pattinson az Outback* egyik (bevándorló) lakóját alakítja, akit – mint még oly sokakat – egy globális pénzügyi összeomlás az ausztrál sivatag még működő, életképes bányái felé irányít. „Olyan ez mint egy új aranyláz,” teszi hozzá Michôd. „Az emberek a világ minden szegletéből a sivatagba érkeznek a fennmaradásuk, létük érdekében. Alantas bűnözők, gazfickók és szélhámosok.” Szemben Pattinsonnal Guy Pearce-nek – az Animal Kingdombéli szokatlanul kimért szerepe után – itt lehetősége nyílt egy igencsak veszélyes alak bőrébe bújnia. „Az alapsztori igazán elemi,” mondja Michôd. „Van egy nagyon komor, veszélyes, durva Guy alakította személyiséged, majd Rob karakterében egy meglehetősen zavart, gondterhelt és sérült ugyanakkor gyönyörű, naiv lelked.”

Hozzászólások