Robert Pattinson megnősül?

Eljegyezte kedvesét

2015/04/03

Robert Pattinson fél térdre ereszkedett szerelme, FKA Twigs előtt. Kristen Stewartot egy pillanatra valószínűleg sokkolhatta a hír, miután napvilágot látott az interneten. Ahogyan Rihanna is sokkolta a műsorvezető Jimmy Kimmelt, mikor hajnalban megjelent az ágyában.

Úgy tűnik elkelt a vámpírfilmek szívtiprója. A Twiglight sztárja hat hónap együtt járás után döntött úgy, hogy megkéri barátnője kezét. Bár nem sokan jósoltak hosszú jövőt a két teljesen különböző stílusú sztárnak, most mégis úgy tűnik, hogy igazi társra találtak egymásban.

Habár a pár igazán boldog és elválaszthatatlanok egymástól, azért Twigs bevallotta, mennyire kemény dolog egy világsztárral randevúzni. Az énekesnő nem különösebben rajong a paparazzik állandó jelenlétéért az életükben, és az örökös vaku-villogásért, de azt mondja, hogy mindez megéri, mert eléggé szereti Pattinsont ahhoz, hogy elviselje a körülményeket. “Kissé kellemetlen a dolog, de hát én magam is az vagyok” – nyilatkozta egyszer Twigs. “Feltettem már magamnak a kérdést: vajon tényleg megéri mindez? És a válasz: még jó hogy! Annyira szerelmes vagyok, hogy ez nem kérdés! 100%-ig megéri” – tette hozzá.

Az eljegyzés tényét a rapper T-Pain leplezte le, aki közölte a rajongókkal, nem biztos, hogy új albumának bemutatóján ott tud lenni az énekesnő, ugyanis eljegyezték. Mi persze gratulálunk a fiataloknak, és sok boldogságot kívánunk nekik!

Robert Pattinson - Cedric Diggory

Még akkor is, ha mindez csak egy áprilisi tréfa! Pattinson, bár nagyon szerelmes, egyelőre nem tervezi a nősülést, de egy elsejei poénnak úgy gondolta, belefér a viccelődést.

A sztárok nagyon rákaptak a tréfálkozás ízére, még maga Rihanna sem hagyhatta ki az április elsejei bolondozást. Álmában, a legnagyobb titokban lepte meg a műsorvezető Jimmy Kimmelt a hálószobájában. Riri a feleség segítségével surrant be a házba, majd a vaksötétből előugorva eljátszotta legújabb dalát a humoristának. Jimmy annyira meglepődött, hogy először fel sem fogta, mi történt, azt hitte Ufók lepték el a hálóját. Ezt követően már csak nevetni tudott és gratulál Rihannának, aki így jól megtréfálta a műsorvezetőt. A férfi csak ennyit mondott: “Eddig nem így jelentél meg az álmaimban, de kezdetnek ez sem rossz.”

Rihanna akciójáért kattints ide, videón végig követték az eseményeket!

Hozzászólások