Robin Williams elvonón gyógyul?

A színész önként vonult be a klinikára

2014/07/02

Robin Williams újra elvonón van, de a rajongóinak nincs miért aggódniuk, legalábbis a sztár ezt nyilatkozta. Mindig volt a színész körül egy misztikum, amit sokan az alkoholizmusa számlájára írtak.

robin-williams-dqJó néhányszor próbált már visszatérni a filmek világába, de ezek mindig megmaradtak a próba szintjén, hiszen nem volt elég ereje újra a kamerák elé állni. A színész most a Hazelden Függőségi Klinikán gyógyul Minnesotában. Lesifotósok hada próbálja időről időre lefotózni, néha sikerül is nekik, ám legutóbb a Dairy Queen egyik üzletében fotózták le, ahol egy alkalmazottal látható egy képen és meglehetősen nyúzottnak tűnik a ‘Mrs Doubtfire’ sztárja.

Természetesen nem ez volt az első alkalom, hogy elvonón járt Robin Williams, aki közel 20 éve küzd alkoholbetegségével. Egyszer már volt egy hosszabb józan korszaka, de sajnos nemrég ismét a pohár után nyúlt és sokszor előfordult, hogy már napközben ittasan látták. A színésznek nem ez az egyetlen függősége, az 1970-es és 1980-as években súlyos kokainfüggő volt, de fia születése megváltoztatta és leszokott a drogról. 2006-ban magától vonult be egy rehabilitációs központba, amit hosszú józan időszak követett.

Most állítólag csak egy lélek erősítésre vonult el, reméljük, hogy nem kell újra a visszaeséséről beszámolnunk!

Kép: Lindstrom Dairy Queen/ Facebook

Hozzászólások