Rohammentő száguldott Nyilasi Tiborral a kórházba

Szenvedélye sodorta bajba

2016/01/14

Nyilasi Tibor nagy napot töltött kórházban, miután az utcán rosszul lett egy káros szenvedély miatt.

Aki azt gondolja, hogy a csokoládé a felesleges kilókon kívül más kárt nem tehet a szervezetben, az óriásit téved – most már a legendás focista, Nyilasi Tibor is tisztában van ezzel. Az édesszájú ex-sportoló egymás után egy tucat csokis ostyát befalt, amitől rosszul lett az utcán.

„Mi tagadás, nagyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg. Napközben nem nagyon eszem csokit, a reggeli futás után azonban rendszeresen be­kapok néhányat. Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a SportTv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni – emlékezett vissza a focista a Borsnak.

Nem mondhatnánk, hogy ártatlan rosszullétről van szó, ugyanis Nyilasi Tibornak négy napot a kórházban kellett töltenie. Jó tanulópénz volt azonban ez számára.

Négy napot töltöttem benn, alaposan kivizsgáltak, hála istennek, semmi bajom nincs. Hálás is vagyok dr. Kerkovits Andrásnak és kollégáinak a segítségért. Mindenesetre azt megígérhetem, egy darabig biztosan nem eszem csokit – mondta nevetve a legendás sportoló.

Mi is csak ajánlani tudjuk, hogy mértékkel együk azt a édességet!

 

Hozzászólások