Romantika mesterfokon – Tippek nőktől férfiaknak

2014/06/09

Egy régóta várt este, csak Ön és a kedvese. Nem akarja elrontani, igaz? Akkor fogadja meg ezeket a tanácsokat: vetkőztesse lassan, csókolja gyengéden és hosszan…

Mutassa meg, milyen szenvedélyes!
Szenvedélyes, abban az értelemben, hogy tudja élvezni a pillanatot, anélkül, hogy engedné, hogy megzavarják, vagy eltereljék a figyelmét. Legyen ez a pillanat csak az önöké!

Legyen együttérző
Ahelyett, hogy egy nehéz nap után letépné a ruháit, adjon neki elég időt a ráhangolódáshoz, érezzen vele együtt, vigasztalja, és vetkőztesse lassan, és mondja el neki, mit fog csinálni a már fedetlen testrészekkel.

romantic-78188

Mondja, hogy lassítsanak
A szavak, amit imád hallani: „Nekem rendben van, ha lassítunk.” „ Lassítsunk!” És valahogy mégis felgyorsulnak az események.

Etesse csokoládéval
Ezzel beindíthatja az agy azon központját, amely az élvezetekért felelős, és táplálhatja a libidóját! Finom, krémesétcsokoládéval kínálja.

Csak csókoljon
Legközelebb amikor megcsókolja, ne spóroljon az idővel. A férfiak a csókot általában csak a célhoz elvezető eszköznek tartják, míg a nők ezen mérik le a kapcsolatuk „minőségét” és a partnerük elkötelezettségét.Szóval Ön is jobban jár, ha nem spórol a csókra szánt perceken.

Édes félhomály
Az egyik leggyakoribb ok, amiért a nők nem tudnak ellazulni szex közben, az a testükről alkotott kép. Szóval egy gyertya tökélets fényforrás lehet a szerelmeskedés alatt. Tudta, hogy november 10-e a szeretkezés világnapja? Akár ma is bepótolhatja!

Hozzászólások