Romlott az állapota, újra kórházban Andy Vajna

Mostanában gyakran szorul orvosi felügyeletre

2016/01/23

Nem akar gyógyulni Andy Vajna többször műtött lába. A kormánybiztost emiatt újra kórházba kellett szállítani…

received_2491012060986581

Andy Vajna lábát Amerikában már többször megműtötték, de a seb sosem gyógyult be teljesen ezért a múlt héten be kellett feküdnie egy budai klinikára. Néhány nap múlva hazaengedték, és mindenki azt gondolta, hogy már semmi nem áll a gyógyulása útjába. Azonban sajnos Andy Vajna sebe ismét szétnyílt.

Úgy tudom, a filmügyi kormánybiztosnak újból szétnyílt a sebe a lábán. A szív- és érklinikán fekszik, de nem a ketyegőjével van a baj. Ha jól tudom, Vajna úr lábán valami miatt nagyon lassan gyógyul a seb. Én úgy látom, hogy most egy kicsit rosszabb bőrben van, már kevesebbet járkál, és kevesebbet mosolyog. Annyit sem, mint amikor legutóbb itt volt. Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti – mondta a Blikknek egy kórházi dolgozó.

Andy Vajna

Az egészségügyi problémák sosem jönnek jókor, de a kormánybiztosnak most különösen rosszkor jött, hiszen a TV2 megvásárlása miatt rengeteg a dolga. A múlt heti kórházi kezelés során is felesége, Vajna Tímea mellett számos kollégája látogatta, hogy egyeztessenek a munkafolyamatokról. Nem csoda, hogy emiatt a 71 évesen is életvidám és optimista Andy Vajna most el van keseredve, de remélhetőleg most már hamarosan felépül.

Olvass még Andy Vajnáról!

Hozzászólások