Romokban hever a VV-hősök élete

Hogyan élik túl a veszteségeket?

2016/01/13

Összetört szívek, szakítás vagy éppen börtönbüntetés – borzasztó napokat élnek meg a valóságshow-hősök!

Rájár a rúd a Való Világ ex-játékosaira: van, aki a szakítás miatt kesereg, míg más a börtönbüntetéstől retteg. A valóságshow-hősök élete sem mindig móka és kacagás…

Az egyik legnagyobb meglepetést (már akinek az volt) VV Laci és VV Edina szakítása okozta, akik már eddig többször is „végleg elváltak”, aztán persze mindig sikerült visszatalálniuk a másikhoz. Most azonban úgy néz ki, tényleg vége a kapcsolatnak, sőt, Laci Facebook üzenete alapján Edina máris talál mást magának.

„Sajnos az új évet szingliként kezdtem… Nem mondom, hogy rossz volt, de örülök, hogy vége és tisztán látom a kapcsolatunkat. Szidni nem fogom őt soha, de az utolsó sor, amit küldött, meg ahogy ez a decemberi hónap eltelt megbélyegezte az egész kapcsolatunkat. Én sajnos nem bírlak tovább eltartani, de az új lovagod, akivel összejöttél mindent megad neked – írta Laci, később azonban megköszönte az Edinával töltött időt.

Az biztos 󾮟󾍛󾌹 nagyon szép volt ez a 1 év…. meg tanultam újra bízni,hinni,szeretni és szerelmesnek lenni. Köszönöm…

Közzétette: VV Laci – 2016. január 4.

Nem csak ők, a másik páratlan-páros, VV Fanni és VV Dennis is külön utakon folytatják, úgy tűnik azonban, hogy a Való Világ macsóját egyáltalán nem viselte meg a szakítás, sőt, épp igen termékeny időszakot él meg.

„Örülök, hogy megszabadultam Fannitól. A villalét után még összeszokottak voltunk, hogy úgy mondjam. A nagy közös boldogság azonban csak az összezártságnak tudható be. Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás, betegesen féltékeny, hu­szonegy évesen még maga sem tudja, mit akar az élettől” – mesélte Dennis a Borsnak. – „Visszamentem dolgozni a ré­gi munkahelyemre, mert hétköznap nincsenek fellépések, szétunnám az agyam. Megint kéménytechnikusként dolgozom, egész jól fizet. Közben készül a muzsika, februárban napvilágot lát az első számom, Beteszem címmel, ami a szexről szól. Nagy sláger lesz” – tette hozzá, mi meg hiszünk neki.

fanni dennis
Itt még dúlt a szerelem

Egészen más miatt fáj a feje a Való Világ 6 győztesének, Aureliónak, aki drogbotránya után attól fél, hogy börtönbe kerül.

„Nagyon bízom benne, hogy nem lesz így lesz és csak felfüggesztettet kapok, mert vert már engem eleget a sors. Elég pofon volt most nekem az élettől édesapám elvesztése, megtanultam a leckét. Nagyon félek, hogy rács mögé kerülök, mert úgy érzem, azért arra nem szolgáltam rá” – mondta szomorúan Aurelio az Epizódnak.

Hozzászólások