Ronaldo beújított egy 130 milliós luxusautót

A tavasz örömére a focista vásárolt egy újabb luxusjárgányt

2019/03/04

A világ legnagyobb gyémántjáról elnevezett Rolls Royce Cullinannal bővítette autógyűjteményét a Juventus sztárfocistája, Cristiano Ronaldo.

A torinói klubnál naponta 26,7 millió forintnak megfelelő eurót kereső portugál négy gyermekére, Cristiano Juniorra, Alanára, Evára, Mariára és Mateóra, valamint menyasszonyára, Georgina Rodríguezre is gondolva fektetett be ezúttal egy sportkocsi helyett a legendás autógyár első városi terepjárójára. A kívül-belül fehér színű autócsoda – amely 571 lóerős, végsebessége pedig 250 kilométer/óra – full extrás, rendszáma pedig Ronaldo mezszáma után 007-es lett. Értéke 400 ezer euró, azaz csaknem 130 millió forint.

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A focista több mint 20 darabos kocsigyűjteményének azonban közel sem ez a legértékesebb darabja, hanem a tavaly vásárolt, 758 millió forintot érő Bugatti Chiron, amely 2,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra.

Nem sokkal értéktelenebb másik Bugattija sem, az 537 millió forintos Veyron, amelynek végsebessége 407 km/óra. De Ronaldo garázsában van három Ferrari is, amelynek együttes értéke több mint 315 millió forint, és van még többek között egy 95 milliós Lamborghinije, egy 63 milliós Aston Martinja, egy 47 milliós Audija és egy 44 milliós Maseratija is.

forrás

Hozzászólások