Ronaldo elhagyná a Realt?

A Manchester United és a Barcelona is szóba jött

2015/12/11

Cristiano Ronaldo érdekes lehetőségek előtt hagyta nyitva a kérdéseket az AP nevű amerikai hírügynökségnek adott válaszaiban. Felmerült, hogy elhagyná-e a Real Madridot és megkérdezték tőle, szóba jöhet-e a Manchester United vagy a Barcelona?

Azért egy kicsit bonyolultabb ennél… Minden elképzelhető, de az, hogy egy nap a Barcelonában játsszak, szinte lehetetlennek tűnik. Ahogy az is, hogy a Manchester United helyett egy másik angol klubban focizzak egyszer. De száz százalékig egyik lehetőség sem zárható ki, a futballban ugyanis soha semmit nem mondhatsz biztosra.

Válaszaiban azt sem zárta ki, hogy kilépne az Európai ligák pályáiról, hogy más kontinensek bajnokságain lépjen fel.  Ronaldo mindemellett hangsúlyozta, hogy jól érzi magát a Real-ban, még akkor is, ha a Barcelonától kapott vereség után rengeteg támadás érte a csapatot.Lehet, hogy Madridban fejezem be a pályafutásomat, ami büszkeséggel töltene el. De nem tudom, mit hoz a holnap. Minden lehetőségre nyitott vagyok” – mondta az aranylabdás futballsztár.

Cristiano Ronaldo

A harmadik Aranylabda szóba kerülése után elmondta, hogy ez a díj nem olyan, mint az Aranycipő, ami egyértelműen egy játékos teljesítményét mutatja meg, mert ez csakis a szavazókon múlik, “és az emberek sokszor nem nézik, hogy mi történt a múltban, csak azt, hogy éppen most hogyan teljesítesz“. Ronaldo és csapata hamarosan a franciaországi Európa-bajnokságon fog a labdák közé rúgni.

Hozzászólások