Rosalia 2016 a Városligetben

Egy könnyed fesztivál mindenkinek

2016/04/14

Rosék, gyöngyözők, habzók, pezsgők, nyárköszöntő tavaszi lazulás, street food, Intim Torna Illegál, SuperStereo és a Margaret Island – ujjé a Ligetben!

A Rosalia Fesztiválon a könnyű fehértől a testes vörösön át a desszertborokig mindent kóstolhatsz, de a főszerep természetesen a nyári frissítőké. A széles borválasztékból kiemelt rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő kínálatot itt találod, a kiállítók listája után.

Gyermekprogramok:
A Rosalia Fesztivál ideális időtöltés a kisgyermekes családoknak, hiszen számos programmal várjuk a legkisebbeket is. A fesztiválon a gyerekek kipróbálhatják, milyen autót vezetni, közlekedni. A ŠKODA KRESZ Parkban felállított közlekedési táblák és elektromos kisautók mókás, de biztonságos szórakozást nyújtanak a kicsiknek. A gyermekmegőrzőként is működő Szittya Pita kenyérsütő játszóházban a dagasztás, sütés fortélyait is megtanulhatják a gyerekek a kifejezetten számukra készített kellékekkel, berendezett mini konyhában. Vasárnap a Rosalia kézműves műhelyében óvónők segítségével készíthetnek a kicsik parafa dugóból játékokat, dísztárgyakat, kedves arcfestésekkel a gyerekek is igazi fesztiválozókká válhatnak. A rendezvény alatt a Városliget hatalmas füves területei, focipályái, bmx és roller pályája, játszóterei nyújtanak teljes kikapcsolódást a családok számára.

borok2
Helyszín:
Városliget, 14. kerület – A Vajdahunyad vára és a Petőfi Csarnok között

A belépés díjtalan, a koncertek ingyenesek, a borkóstolás feltétele logózott kristály fesztiválpohár megvásárlása a helyszínen, melynek ára 1.000 Ft.
Fizetőeszközök:
– helyszínen váltható Festipay fesztiválkártya
– PayPass érintésmentes bankkártya.

Nyitva tartás:
május 6., péntek: 14.00 – 24.00
május 7., szombat: 12.00 – 24.00
május 8., vasárnap: 10.00 – 21.00

Információk: www.rosalia.hu

Hozzászólások