Rosszabbodott Korda György állapota?

Kórházba került Gyuri bácsi

2014/11/14

Korda György egészségi állapota miatt aggódnak a rajongók, ugyanis az utóbbi időben kiderült, sajnos kénytelen komolyan venni fájdalmait, ezért nem túl biztató, hogy többször is látták egy pesti kórházban a népszerű táncdalénekest.

Már hosszú ideje sajgó fájdalmakkal tud csak színpadra állni Korda György, de ennek ellenére sem mondta le koncertjeit és nem hagyta cserben rajongóit – számoltunk be róla a múlt héten.

Az idén 75 évet betöltő táncdalénekes végül rávette magát, hogy orvoshoz forduljon, így az elkövetkezendő időkben a gyógyulásra fog koncentrálni fellépései helyett.

„Szeptember elején a jobb lábam elkezdett fáradni és fájni a nagy megerőltetéstől, színpadon ugrálástól. Nyugodtan kellett volna maradnom. Klárikám felajánlotta, hogy támaszkodjam rá a színpadon, megöleltem, és ezzel letudtam a dolgot. Mivel nincs mindig mellettem a feleségem, megvizsgáltattam magam, jobb ezt minél hamarabb rendbe tenni – árulta el korábban a Borsnak Korda György. Hála a jóistennek, azt mondták az orvosok, hogy közel sincsen olyan állapotban a forgóm, hogy kés alá kelljen feküdnöm. A megelőzés viszont nagyon fontos, ezért novemberben sokkal kevesebbet vállalok, és részt veszek egy olyan új módszeres kúrán, ahol zselés anyagot injekcióznak belém, hogy meggyógyuljak.”

Most azonban a lap mégis arról értesült olvasóitól, hogy több napra is bent tartották a népszerű táncdalénekest a kórházban. Elméletileg csak kontrollra mentek, Balázs Klári szerint, viszont ő tavaly is azt mondta, semmi problémája nincs férjének, pedig kiderült, hogy nagyon is rossz volt az egészségi állapota.

kordagyorgy5
Balázs Klári és Korda György (fotó: Bors / Végh István)

Ezúttal így nyilatkozott Gyuri bácsi felesége: „Valóban voltunk kórházban, de csak kontrollra mentünk be, és Gyurikám már jól van. Jók a leletei is, már a jövő heti pókerközvetítésekre készül.”

A Sport TV azonban nem cáfolta, de nem is erősítette meg azt az állítást, miszerint a következő napokban elkezdik majd a műsorral kapcsolatos közös munkát Korda Györggyel. A rajongókkal együtt, mi is bízunk abban, hogy valóban csak egy kontroll vizsgálat miatt látogatott el az intézménybe, és hamarosan újra 100%-osan tud majd koncentrálni a fellépésekre.

Hozzászólások