Rosszul lett szilveszteri koncertjén az énekes

A mentősök segítettek Bebének

2015/01/01

Sok emlékezetes dolog történhet az óév utolsó és az újév első napján. Ezzel minden bizonnyal Bebe is egyetért, ugyanis az énekes szilveszteri koncertjén nagy volt a riadalom.

2014-ben ünnepelték együtt első közös karácsonyukat Bebéék. Meghitten, feleségével töltötte a szentestét, de a december 25. és 26. természetesen a családé volt náluk is, mint az emberek többségénél általában. Számára minden évben ajándék volt az a karácsony, amit szerettei körében tölthetett, így egyetlen különleges alkalmat sem tudna kiemelné közülük.

Azt azonban elárulta, hogy kiskorában előfordult olyan eset, amikor megsértődött a fal alá került ajándéka miatt, ugyanis nem felelt meg a saját elképzeléseinek és vágyainak. Bebe egy szintetizátort szeretett volna, viszont szülei egy tangóharmonikával lepték meg. Szerencsére hamar orvosolták a problémát, és kicserélték, így azt is pozitív alkalomnak élte meg a kezdeti szomorúság ellenére.

bebe2

A szilveszteri estéi azonban sokkal eseménydúsabbak. A mostanában szólókarrierjével is egyre nagyobb sikereket elért énekes már 25 éve koncertezéssel köszönti az újévet. Ami nemcsak a rajongóknak kedvez, hanem Bebének is, hiszen a babona szerint egész évben azt fogod csinálni, amit az év első napján. Így biztos lehet abban – amennyiben hitelt ad az ilyen jellegű hiedelmeknek –, hogy fellépésekből és felkérésekből nem lesz hiány az elkövetkezendő időkben sem.

Bebe az RC News riporterének elmesélte, melyik volt az egyik legemlékezetesebb óév búcsúztatója, ami nem is viccesnek, inkább betegesnek mondható saját bevallása szerint. Rajongói előtt lett rosszul, majd végül leesett a színpadról, ugyanis 40 fokos láza ellenére is a közönség elé állt, végül pedig a mentősöknek kellett összekaparniuk a közkedvelt énekest.

képek forrása: Bebe Facebook oldala

Hozzászólások