Royal Baby – Ma megindítják a szülést?

Lehet, hogy Katalinék mindenkit átvernek

2015/04/30

Ha hinni lehet a pletykáknak, ma megszületik a várva-várt Royal Baby, ugyanis a hírek szerint mindenképp megindítják a szülést, hiszen Katalin és Vilmos második gyermekének már öt napja világra kellett volna jönnie.

Az egész világot lázban tartja a Royal Baby érkezése, és mivel a korábbi információk szerint Katalin hercegné április 25-ére várta a babát, ezért már mindenki türelmetlen. Legfőképp a kórház előtt táborozó rajongók. 

Úgy tűnik, már nem kell sokáig várniuk a hercegi család új tagjára, ugyanis a legfrissebb hírek szerint ma mindenképp megindítják a szülést, és hamarosan megnézheti a világ György herceg testvérét.

Katalin és Vilmos - FB
Az egész világ türelmetlenül várja György herceg testvérét

Emellett már a legvadabb pletykák is szárnyra kaptak. Sokak szerint Katalin hercegné egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy mindenórás kismama. Egyesek azt feltételezik, hogy a hercegi pár szándékosan félrevezetett mindenkit a szülés várható időpontját illetően, és az orvosok eleve későbbi dátumot jelöltek meg. Ezt arra alapozzák, hogy  a napokban Kate Middleton a kis György herceggel játszótérre ment, később pedig többen látták autót vezetni

Hozzászólások