Rubint Réka így biztosította szerelmét

Szerződéstől boldog a házassága

2015/11/02

Rubint Réka egyáltalán nem bánta, hogy házassági szerződést kötöttek a férjével, sőt, ez ő maga számára is fontos volt.

Általában azt szoktuk gondolni, hogy annál a pár, ahol a házasság előtt szerződést kötnek, ott nincs meg a kölcsönös bizalom, és már az elköteleződés előtt arra számítanak, hogy egyszer el fognak válni. Egyáltalán nem ez volt azonban a helyzet Rubint Réka és Schobert Norbi esetében.

Réka az Összezárva Friderikusszal című műsorban árulta el, hogy ők kötöttek szerződést, most pedig azt is bevallotta, miért döntött így 24 évesen.

„Bennem egyáltalán nem okozott törést az, hogy írtunk szerződést: egyrészt nagyon szerelmes voltam és vagyok a mai napig; másrészt, amikor megismertem Norbit, már akkor is nagyon sok órát tartottam, főiskoláshoz képest nagyon jól kerestem, volt albérletem és autóm is, és csak a nagy szerelem hiányzott az életemből – ez pedig megérkezett Norbival. Nekem nem volt szükségem az ő vagyonára a boldogsághoz, én Norbihoz, az emberhez mentem hozzá, nem a bizniszhez” – árulta el Réka a Fem3 Caféban.

Rubint Réka megértette, hogy férje felhozta a szerződést, mivel tudta, hogy Norbinak voltak rossz tapasztalatai.

„Norbinak voltak korábban rossz tapasztalatai: volt olyan barátnője, aki egy-két éjszaka után már odahívta a családot, hogy ott fognak lakni. Ezért amikor felvetette a lehetőségét a szerződésnek, nem lepődtem meg, mert nekem mindegy volt, hogy van vagy nincs. Nálunk ez arról szól, hogy a házasság előtt szerzett vagyon az azt illeti, aki szerezte. Ez egy formaság, és Norbinál ez egy nagyon erős bizalmi alap volt, hogy én tényleg nem a pénzét szeretném – mesélte Réka.

Hozzászólások