Rubint Réka kiakadt!

Megdöbbentő dolog történt

2015/08/30

Rubint Réka teljesen kiakadt! A fitt mami vasárnap délben posztolt egy képet, amelyen lányával látható, aki teljesen összetört. Réka hosszan ecseteli a történteket, nem rejti véka alá véleményét. 

Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak! Valaki szándékosan kilyukasztotta egy késsel annak a lovasszállító gépjárműnek a kerekeit, amin Rubint Réka kislányának lova is eljutott volna egy számára nagyon fontos meccsre. Az nem derül ki, hogy a vandalizmus őket célozta-e szándékosan, vagy pusztán emberi rosszindulatról van-e szó, de az biztos, hogy a tettes nem teszi zsebre, amit a fitt mamitól kap!

Réka kislánya a nyári szünet ellenére is hetek óta korán kel – társaival együtt -, hogy megfelelően felkészülhessen a mai versenyre. Ehhez képest egy rosszindulatú idegen szándékosan kárt tesz a gyerekeknek, feltételezhetően azért, hogy ne jussanak el a megmérettetésre. Szerencsére kora délutánra sikerült megoldani a helyzetet, a lovak eljutottak a versenyre, Lara is elindulhat a futamon, de édesanyja nem hagyta annyiban a dolgot. Közösségi oldalán üzent a kártevőnek!

Szeretnék megosztani Veletek egy sajnálatos, számomra felfoghatatlan esetet…Larának ma, lovasversenye van. Hetek óta…

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. augusztus 30.

Hozzászólások