Rubint Réka lánya álmáért küzd

Schobert Lara újra megpróbálja!

2015/01/29

Tegnap járt le Az ének iskolája című műsor jelentkezési határideje. Az már biztos, hogy Schobert Lara nem csúszott le a megszabott időpontról, így ő is megméretteti magát a tehetséges fiatalokkal. Rubint Réka pedig természetesen ebben is támogatja lányát.

A TV2 tehetséggondozó műsora idén indítja 3. évadát. Az ének iskolájának tanári kara módosult, ugyanis Szulák Andi, Szandi és Hajós András mellett Caramel veszi át Király Viktor helyét. A műsor célja nem a győzelem, hanem az, hogy a fiatal tehetségek megtalálják önmagukat, valamint fejleszthessék képességeiket a hazai szakemberek segítségével.

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke már két évvel ezelőtt is, Az ének iskolájának indulásakor is beadta jelentkezését. Képességeit és tehetségét nem vitatták a műsor készítői, ám akkor nem jutott be a kiválasztottak közé. De szülei példáját követve, nem adta fel – ismét megmutatja, mire is képes.

A büszke anyukája pedig közösségi oldalán kéri rajongóit, hogy ne csak neki, hanem kislányának is küldenek energiát az elkövetkezendő időszakban.

rubintrekaképek forrása: Rubint Réka Facebook oldala

Hozzászólások