Rubint Réka megpecsételi gyerekei jövőjét?

Már megvan, ki vezeti a céget!

2015/04/02

Rubint Réka büszke lehet a gyermekeire, hiszen mindhárman igazi egyéniségek. A fitneszkirálynő és férje, Schobert Norbi már azt találgatják, hol helyezkednek majd el a csemeték – már azt is tudják, ki vezeti majd az Update birodalmat.

Mindhárom Schobert-gyerek megtalálta már a maga útját, és szüleik nagyon büszkék rájuk. Laráról már tudjuk, hogy lovaglás az élete, sőt, közben anyukájával is szerepel közös fitneszvideóban, ám Norbika és Zalán is tehetséges valamiben.

„Norbika nagyon színes egyéniség, rajong az állatokért, a természetért. Épp ezért természetvédő vagy állatorvos is lehet belőle. Emellett imád olvasni is, és hihetetlenül jó előadó. A Hal a tortán forgatása alatt találkozott Gesztesi Karcsival és Hujber Ferivel. Mindketten azt mondták: színészvér folyik az ereiben. A tanító nénije szerint is szeret szerepelni. Zalán viszont rendkívül higgadt, gyakorlatias, és, mint a Halak jegyűek általában, ő is vezető típus. Elképzelhető, hogy ő viszi tovább mindazt, amit Norbival felépítettünk. A legfontosabb, hogy abban teljesedjenek ki, amit szeretnek” – mesélte Réka a Hot! magazinnak.

Az édesanya vidéki lányként nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekei is megismerkedjenek a húsvéti szokásokkal és hagyományokkal.

Norbi és a kisfiaim is mindig meglocsolnak minket, lányokat – ugyanúgy vízzel, mint ahogy az apukám. Ez a frissesség, tisztaság jelképe. Norbika már többször volt a bátyámmal, Robival és az ő fiával, Rolival Jászberényben locsolkodni, és nagyon élvezte. Zalán még kicsi, de a locsolóverset már hetek óta édesen szavalja. Mi Larával ugyanúgy festjük a tojásokat, mint annak idején én az anyukámmal. Szeretném, ha a gyerekeim megismernék, átéreznék az ünnep igazi hangulatát, és nem csak a csokitojásokat ismernék – tette hozzá Réka.

Hozzászólások