Rubint Réka szembeszállt a testvérével

Unokahúga boldogsága volt a tét

2016/01/08

Rubint Réka irigylésre méltóan jó fej nagynéni, aki a saját testvérét is kioktatja, ha unokahúga boldogságáról van szó.

Lactinell banner 2018_05_24_05

A fitneszkirálynő és unokahúga, Rella rengeteg időt tölt együtt, sőt Réka többször említette már, hogy ha egyszer a háttérbe vonul, örülne, ha a fiatal lány venné át a birodalma vezetését. Meg is tesz mindent azért, hogy Rella a lehető legboldogabb legyen, akár a saját testvérével is szembe száll.

Rellának sokszor én vagyok a mentsvár, ha valami gondja, terve van. (…) Fodrásznak szánták a bátyámék, mert az anyukája is az. Őt azonban nem vonzotta ez a hivatás. Én úgy vagyok vele, hogy inkább csinálja azt, amit szeret, máskülönben nem leli örömét a munkában.  Kérdeztem is a bátyámékat, miért erőltetnétek a lányotokra ezt a szakmát, amikor látjátok, hogy nem akarja. Kiderült, hogy igazán át sem gondolták a dolgot. A fodrászkodás viszont többé nem került szóba” – mesélte Réka a Storynak. azt is elárulta: reméli, unokahúga olyan férjet talál magának, mint Norbi.

Készülődés az esti Alakreform bàlra󾌧❤️#evening #wearetogether #schwarzkopfprofessional #makeup #alakreform #party

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2015. december 10.

Rellának szerencséje van, hogy ilyen nagynéni egyengeti a sorsát, szülei ugyanis sokszor visszafogják.

„Imádom a szüleimet, nagyon rendesek, csak kicsit merevek, régimódiak. Anyának például mobilja sincs. Réka és Norbi roppant jó fejek, mindig segítenek, olyanok, mintha a barátaim lennének” – mesélte a fiatal lány, aki idén érettségizik, később pedig az orvosi egyetemre szeretne járni, dietetikus szakra, és az edzői szakot is el akarja végezni, hogy Réka nyomdokaiba léphessen.

Hozzászólások