Rubint Réka teljesítette lánya álmát

Lara már azt is tudja, mi szeretne lenni

2015/03/27

Rubint Réka és Schoert Norbi nagylánya csupán 11 éves, de már 9 éve rendszeresen lovagol. Legnagyobb álma is ehhez köthető, amit most valóra is váltottak szülei.

Nem lenne meglepő, ha a Schobert családban mindhárom gyermeket a sport, az egészséges életmód és az üzleti élet felé terelgetnék a szülők. Ám Réka és Norbi semmit nem akar ráerőltetni a csemetékre. Bár fontosnak tartják, hogy sportoljanak, de ebben is szabad választást engednek nekik.

Legnagyobb gyermekük, a 11 éves Lara ugyan rendszeresen együtt aerobicozik édesanyjával az Alakreform órákon, de ez számára csak szórakozás. A lovaglás az igazi szerelme, amit – nem tévedés! – 9 éve űz. Minden álma egy saját ló volt, amit nemrégiben meg is kapott. A Herceg névre keresztelt állat és Lara kapcsolata mesébe illő.

Rubint Réka és a lányok 2
Lara rendszeresen edz édesanyjával, az új DVD-jén is szerepelni fog (fotó: Facebook)

A lányom imádja Herceget, és ez kölcsönös. Amikor Lara megérkezik a lovardába, Herceg két kört fut örömében. Nagyon szoros a kapcsolatuk, olyannyira, hogy amikor a lányom hazaérkezik egy-egy edzésről, nem akarja, hogy kimossam a ruháit, mert imádja azt az illatot” – mesélte a Bestnek Rubint Réka.

Lara úgy képzeli el magát felnőtt korában, hogy saját lovardát vezet, és versenyszerűen lovagol.

Nagy álma a díjugratás, és amilyen elszánt, valóra is váltja” – tette hozzá a büszke édesanya.

Hozzászólások