Rúdtánc fesztivál a Badacsonyban

Sport és látvány egyszerre

2016/12/22

A Pole Sport Fesztivál egy olyan vakáció, ami csodás környezetben, a Badacsonyban számos vidám rudas és edzés programot biztosít a résztvevők számára. 

A Pole Sport Fesztivál sokszínű workshop és órastílus kínálata között mindenki talál újdonságot és kihívást. Helyszín: Hotel BonVino Badacsony. A Balatonpart egyik legszebb szállodája tágas konferencia termekkel és wellnesz részleggel, a Balaton partján. A téli Balaton csodálatos és nyugodt, relaxáló élménye mellett a Pole Sport Fesztivál résztvevői színvonalas és bőséges svédasztalos reggeli és vacsora szolgáltatásban részesülnek.Kedves sportrajongó barátaink!

Hamarosan körvonalazódik a Pole Sport Fesztivál végleges programja.
Célunk: a rúdtánc több oldalú bemutatása, stúdió független, baráti hangulat kialakítása, kommunikáció kezdeményezés a rúdsport világában és összetartozás érzés kialakítása a rúdsport iránt érdeklődők körében, változatos programok, profi előadó trénerek bemutatása.
Helyszínül a Hotel BonVino nagy kapacitású és belmagasságú konferencia termeit választottuk. A HotelBonvino luxuskörülményeket bitosít mind a wellness, mind az egyéb relaxációs tevékenységekhez.
Mivel az ország több stúdiójából várunk még visszajelzést népszerű és kedvelt előadó trénerektől, ezért a program nem végleges.
Addig is fogadjátok szeretettel a programtervezetünket, mely az eddig pontosan kialakult workshopok listáját tartalmazza:
Dombai Szilvia Forgó rudas kombinációk és hajlékonysági elemek minden szinten, Extrém (eredményes) nyújtás 120 percben
Szlávy Eszter Kézállások rúdon, rúd mellett, rúdakrobatika középhaladó és haladó,Talajakrobatika
Bence Krisztina Saját stílus improvizációs rúdtánc workshop kezdőknek, Hogyan köss csomót magadra kezdő-középhaladó és haladó szint
Litkei Dorottya Hogyan készülj rúdsport versenyre gyakorlat és elmélet
Szeles Enikő EdzEniway Cross Jam Sparrowbag Stroops Girja, Cross Fit
Simkó Gina Funkconális köredzés, Funkcionális táplálkozás, Szabadtéri BootCamp, Meditációs gyakorlat, Loveyourbelly hasizomfejlesztő és regeneráló tréning
Konok Zsuzsanna Dancetraining, Glam Dance koreográfia
Ezeken kívül tervezünk még egyéb témájú és stílusú workshopokat, illetve konferencia beszélgetéseket.
Az előadások és órák kezdete: Péntek 16:00 vége Vasárnap 14:00
A gyakorlati workshopok mellett konferencia jelleggel előadásokat is hallgathattok majd Rúdsport témában és Egészség témában.

A teljes programot és a Facebook eseményt itt találjátok meg!  

Hozzászólások