Saját éttermében lenne szakács Zámbó Krisztián

Vége az éneklésnek?

2015/04/01

Zámbó Krisztián a mai napig hadilábon áll azzal, milyen szakmát válasszon. Bár énekesi karrierjét semmi esetre sem akarja feladni, azért elgondolkozott már az esetleges ínségesebb időkön, amikor már majd nem tud a hangjából megélni. Ebben az esetben kilátásba helyezett egy lehetséges megoldást, mit csinálna szívesen.

Zámbó Krisztiánnak bár esze ágában sincs feladni karrierjét, elgondolkozott azon, hogy mivel keresné kenyerét, ha már nem hívnák fellépésekre. Mint kiderült, Jimmy utódjának évek óta dédelgetett álma, hogy saját étterme legyen. És nem akármilyen séffel a konyhában! Ha addig sikerülne elsajátítania a főzés minden apró trükkjét, akkor biztosak lehetnének a vendégek abban, hogy egy igazi sztár-séffel van dolguk!

“Éjszakánként főzőcskézek, vagy bulik után hajnalban, amikor hazaértem, és még van annyi energiám, hogy nekiálljak főzni. A magyar konyhát szeretem, meg az igazi amerikai kajákat, mint a steak. A saját éttermemben is ilyesmi finomságokat szeretnék, mert az is biztos, hogy nem fogok másoknak dolgozni” – árulta el a Borsnak.

Zámbó Krisztián

Ha tehetné, akkor biztosan a Jimmy hotel szakácsa lenne, de rengeteg felkérése és szereplése miatt erre jelenleg esélye sincs. Mivel a zenélés most élete minden pillanatát kitölti, nem tud időt szánni szenvedélyére, hogy tökéletesítse tudását. Zámbó Krisztián elmondta, hogy ha tehetné, akkor szívesen elvégezne egy főzősulit, hogy elmélyítse főzőtudományát.

Jó lenne elsajátítani a főzés minden csínját-bínját, de bármennyire is akarom, az idővel van nagy problémám. Az énekesi karrierem miatt egyszerűen nem tudok ezzel foglalkozni. Hónapokra előre vannak lekötött fellépéseim, azokat nem mondhatom le, mert biztos pénz. A zene most már életem végéig elkísér, mert nagyon sokat küzdöttem azért, hogy elismert legyek a szakmában” – nyilatkozta Krisztián.

Hozzászólások