Sandra Bullock nagyon durván kiakadt

Elege van a jelzőkből, amiket ráaggatnak

2015/11/10

Sandra Bullock világ életében a cuki lány volt a hollywoodi rengetegben. Soha nem voltak nagyobb botrányai, vagy kellemetlen sztorijai. Nem kellett meztelenül díjat átvennie, hogy feltűnést keltsen, és alkoholproblémái se lettek. Egyedül válása kavart nagy port körülötte. Most mégis nagyon kiakadt, elmondjuk miért.

A ma is gyönyörű színésznő közösségi oldalán osztott meg egy posztot, amiben nemtetszésének ad hangot. Sokáig tűrt, mire idáig eljutott, ám valószínűleg úgy tűnik, a színésznőnél is betelhet az a bizonyos pohár. Elege lett abból, hogy csak egy örökbefogadó anyaként aposztrofálják. Sandra Bullock ennél jóval több és köszöni szépen, de nem kér a jelzőkből. Azt is elmondja, hogy miért.

“I’m tired of hearing from everyone that he is not my child and that he is not my blood. The Media, the people, everyone…

Szerző: Sandra Bullock Online2015. november 3.

“Belefáradtam már abba, hogy mindenhonnan csak azt hallom, hogy ő nem az én fiam, nem is az én vérem. A média, az emberek, mindenki azzal billogoz meg, hogy az “adoptáló anyuka”.

Anya vagyok. Nincs szükségem másik címkére vagy jelzőre. Tudom, hogy örökbe fogadtam, és nagyon büszke is vagyok rá. Talán nem az én szemeimet örökölte, nem az én mosolyomat, de még csak a bőre színe sem olyan, mint az enyém. De a szívem egészen az övé. Egy anya felnevel, szeret és biztonságot nyújt. Teljesen mindegy, hogy ugyanaz a vér folyik az ereinkben, vagy sem.

A karomban tarthatom a fiamat és hálát adok a jó Istennek, hogy elhozta őt nekem. Ha minden úgy zajlott volna, ahogy azt a természet előírja, akkor ő most nem lenne velem. Meg kellett ismerjem. Az anyjává kellett válnom. Ma már tudom, hogy minden, ami történt, miatta volt. Hogy ezzel a kicsi fiúval találkozhassak. Ő, annak minden értelmében, az én fiam.

Élvezem az anyaságot. Ha valaki most azt mondaná, hogy még öt gyerekem legyen, hát készen állok rá.

Tehát kedves mindenki. Osszátok ezt meg, ha szeretitek a gyermeketeket, azt, aki annyira szerencsés lehet, hogy vagytok neki és csodálatos családban élhet. Remélem, hogy mindenki olvassa ezeket a sorokat, akik az örökbefogadást tabuként kezelik és ellene vannak. Az adoptálás nagyszerű dolog. Az élet ajándéka. A szíved vágya képes rá, hogy otthont adjon egy gyermeknek.”

 

Sandra Bullock bejegyzéséhez több ezer hozzászólás érkezett a világ minden részéről. Olyanoktól, akik keresztül mentek azon, amin a színésznőnek kellett, hogy gyermekük lehessen. Olyanoktól, akiket örökbe fogadtak, és ez adott lehetőséget számukra az élethez. Olyanoktól, akik vele együtt szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy senkit se bélyegezzenek meg pusztán azért, mert valamilyen oknál fogva nem maga szülte gyermekét, de valaki másét sajátjaként szereti. A segítségnyújtás és szeretet ereje mindennél fontosabb és mindent legyőz. Az összetartás, és nem a széthúzás kéne mozgassa azokat, akiknek sorsul jutott, hogy itt, a mában, együtt éljenek egy Föld nevű bolygón, ahol a harmadik világ gyermekei éheznek, ahol burjánzik a gyermekkereskedelem, és ahol nőket azért illetnek kemény szóval, mert bár az anyai ösztön megvan bennük, nem adhattak életet saját gyermeknek, ezért kiválasztottak maguknak egyet. A színésznő felháborodása jogos, amivel több tízezren értenek egyet. Neked mi a véleményed?

Hozzászólások