Sarka Kata cuki képeket posztolt a gyerekeiről!

Találkoztak Shrekkel és várják a Mikulást

2014/12/05

Különleges vendég látogatta meg Sarka Kata és Hajdú Péter gyerekeit: Dávid és Noncsi kedvenc mesehősükkel, Shrekkel – illetve annak magyar hangával, Gesztesi Károllyal találkoztak, aki a család jó barátja.

Hajdú Péter évek óta nagyon szoros kapcsolatban áll a színésszel: Gesztesi szerepelt már Hajdú műsorában, ahol meglepően őszintén nyilatkozott a magánéletéről és betegségéről is, de főztek együtt a Hal a tortánban is.

Sőt, legutóbb épp Hajdú Péter volt az, aki mentőövet dobott a színésznek: Gesztesinek egy verset kellett felolvasnia Végvári Tibor estjén, ám a félhomály és néhány pohár ital miatt nehezen ment az olvasás. Hajdú Péter azonban segítségére sietett, és tartotta neki a gyertyát – azaz a telefont, amivel megvilágította a színész papírját

Látszik, hogy nem csak a színész, de az egész család jó viszonyt ápol a színésszel: Sarka Kata cuki képet töltött fel a gyerekeiről, akik láthatóan teljesen odavannak Gesztesiért. “Anya, hallom, hogy itt van Shrek, de nem látom!” – kommentelte a közös fotót Kata.

Gesztesi

A család sok sztárbaráttal büszkélkedhet, Kata elsősorban mégsem celebnek, hanem anyukának tartja magát, aki ugyanúgy aggódik a két gyerkőcért, mint bármelyik másik szülő. Bár azt elárulta: első gyermeküket, Noncsit nagyon elkényeztették Péterrel, Dávidnál jobban odafigyelnek a helyes nevelésre.

A Mikulás érkezése miatt azonban nem kell fegyelmezni a gyerekeket, önszántukból tisztítják a csizmáikat, mert tudják, csak akkor kapnak ajándékot. A buzgó várakozást Hajdú Péter örökítette meg.

csizmák

Hozzászólások