Sarka Kata elmondta milyen érzés Hajdú Péter feleségének lenni

„Szakítanunk kellett, hogy tudjam, Ő az igazi”

2014/05/06

Sarka Kata szerető feleség, gondos anya és közben menő üzletasszony, aki otthon és a munkájában is megállja a helyét. Férjével, Hajdú Péterrel 8 éve alkotnak egy párt, két közös gyermeket nevelnek és közben Kata szervezi a Miss Universe és Miss World Hungary szépségversenyt.

Sarka Kata a házasságban és üzleti életben is megtalálta a boldogságot: Hajdú Péter feleségeként nagyobb szerelemről nem is álmodhatna, hazánk legnívósabb szépségversenyének a rendezőjeként pedig szakmailag is a lehető legjobb helyen érzi magát.

„Nyolc együtt töltött év és két közös gyermek után nem hiszem, hogy hangsúlyoznom kell, milyen boldog vagyok Péter mellett. Számomra ő a tökéletes férj, számára pedig én vagyok a tökéletes feleség, és ez a kölcsönös szeretet kell ahhoz, hogy egy házasság jól működjön. Kezdetben nagyon viharos volt a kapcsolatunk: többször szakítottunk, majd újra összejöttünk, amit én nem is bánok: szerintem ahhoz, hogy rájöjjek, ő az igazi, egy kicsit el kellett veszítenem. Én 19 voltam, amikor megismerkedtünk, ő 30, és én már az első pillanattól tudtam, hogy jó férj és remek apuka lesz belőle, mert nagyon megbízható, ami a legfontosabb egy férfi esetében. Az egyetlen olyan tulajdonsága, amivel néha nehezen birkózom meg, az a hipochondersége” – mesélte nevetve Sarka Kata, aki azt is elárulta: férjével nagyon ritkán szoktak veszekedni, mert a családi életben ő, a pénzügyekben pedig Hajdú Péter a főnök.

sarka kataBár Kata elsősorban anya és feleség, közben a karrierjét is építgeti: immár négy éve foglalkozik a Miss Universe és Miss World Hungary szervezésével.

„Az üzleti életben a legfontosabb tulajdonságom a határozottság: pontosan tudom, hogy mit szeretnék és igyekszem azt elérni, de közben azért kompromisszumokra is hajlandó vagyok. A szépségverseny szervezése nem nehéz feladat számomra, mert imádom csinálni, inkább csak rengeteg időt igényel, amit néha nehéz összeegyeztetni a családdal. Mivel négy éve foglalkozom ezzel, belerázódtam a hajtásba, nagyon sok ötletem bevált dologként működik. Ha munkáról van szó, talán a legnagyobb kihívás az, hogy számtalan tervem és célom van, amit már holnap véghez akarok vinni: sokszor nehéz hosszú éveket várni az eredményre. Úgy tűnik azonban, hogy az évek kitartó munkájának most beérik a gyümölcse és a Miss Universe és a Miss World Hungary idén teljesen más lesz, mint eddig megszoktuk” – tette hozzá titokzatosan Kata, aki megígérte, néhány hét múlva már a konkrét tervek is napvilágot látnak.

Hozzászólások