Sarka Kata és Szabó Zsófi már nem beszélnek egymással

Senki sem tudja mi történt a két barátnő között

2014/06/03

Sarka Kata és Szabó Zsófi eddig titkolták, hogy bármiféle konfliktus lenne köztük, de gyanús lett a nagy hallgatás, amikor az egyik bulvárlap megkérdezte Sarka Katát, hogy érzi magát barátnője, Szabó Zsófi édesapja halála óta.

„Nem tudom, mi van vele, mert nem beszéltünk mostanában. Gondolom, úgy érzi magát, mint bárki más, aki elvesztette az édesapját, ez neki is nehéz időszak” – így hárított Hajdú Péter felesége.

Amikor tovább kérdezgették Sarka Katát, hogy mi okozta a nézeteltérést, akkor ő nem akart egyértelmű választ adni, viszont egy bennfentes elárulta, hogy Szabó Zsófi viselkedése nagyon megváltozott édesapja halála óta. Persze ez egy ekkora tragédia után valamennyire érthető is, viszont a színésznő közeli barátai nehezményezik, hogy Zsófi nem válaszol az üzenetekre, és nem ad életjelet magáról.sarka_kata

„Zsófi az utóbbi időben magába fordult, ami egyrészt érthető is, ám van, aki túlzásnak tartja, ismerve a körülményeket. Állítólag nem válaszol a hívásokra és az üzenetekre, úgy tudom, ez nagyon rosszul esett Katának, és Zsófi azóta sem kereste fel. Sőt, Dávidka anyák napi előadására sem ment el, pedig ő a keresztanyja. A temetés után eltűnt, és csak a szerelmén keresztül üzent Hajdúéknak” – mondta az összezörrenés vélt okait a neve elhallgatását kérő ismerős.

Forrás: borsonline.hu

Hozzászólások