Sarka Kata ezt a testrészét is megmutatta!

Teljesen átalakult Hajdú neje

2015/04/01

Sarka Kata igencsak szereti mutogatni a testét, nem igazán telhet el úgy egy nap, hogy ne látnánk róla egy szexi fotót. Hajdú Péter neje rendszeresen edz és ennek látványát nem szeretné megvonni rajongóitól.

A kétgyermekes anyuka rengeteg időt és energiát fordít teste tökéletessé csiszolására – bár a tökéletes test mindenkinek más jelent -, és ezt nem is szeretné eltitkolni rajongói elől, ezért amikor csak teheti, lefotózza magát és megosztja mindenkivel.

Így tett most is, amikor Sónyák Szilvia fitness modellel pózolt. A fotón jól látható, hogy nem sok a különbség a két nő között, ha Kata azt állítaná, hogy fitness modell, biztosan elhinnénk.
Ami a fotó különlegessége, hogy kivételesen most nem a mellével rukkolt elő, hanem a hasával.

sarka-sonyakJo
Sarka és Sónyák

Egy óra mozgásnak a hétvégébe is bele kell férnie… Csak elindulni nehéz, de amikor már ott vagy, akkor nagyon jó érzéssel fog eltölteni, hogy ma is tettél magadért” – írta ki Kata közösségi oldalára egyik edzőtermi fotójához.

A közösségi oldalára posztolt fotóhoz érkező kommentekből azonban kiderül, hogy nem mindenkinek tetszik Kata alakja és a főleg a férfiak nagy többsége rendkívül soványnak tartja őt.

Természetesen Kata elsősorban nem nekik akar tetszeni, hanem a férjének, ami – valljuk be – kicsit ellentmond annak, hogy nem csupán a férjével osztja meg ezeket a fotókat.

sarka2
Mindent megtesz a testéért

Hozzászólások