Sarka Kata kislánya a jövő szépségkirálynője?

Noncsi már most profin pózol

2015/07/13

Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már most profiként pózol fürdőruhában – ki tudja, talán néhány év múlva ő lesz az új magyar szépségkirálynő?

Hajdú Noémi egy igazi kis díva, amit ismét bebizonyított a Balaton parton: cuki fürdőruhában és dögös arany tetoválásokkal kapták lencsevégre Sarka Kata kislányát. Anyukája méltán lehet büszke rá, hiszen Noncsi igazi kis modellként pózol a képeken.

Kata nagyon büszke mindkét gyermekére, és gyakran oszt meg képeket róluk a rajongói oldalán is, így végigkísérhettük, hogyan lett Noncsi pici lányból igazi kis hölgy. Volt is kitől örökölnie szépségét és fotogén megjelenését, hiszen anyukája nemrég fitneszmodell versenyen vett részt.

Még egy csodaszép Noncsis kép❤️ Fotó: Edina Kulcsar

Posted by Sarka Kata on 2015. július 12.

Nem lenn meglepő, ha néhány év múlva Noncsi maga is ott lenne valamelyik szépségverseny döntőjében – ráadásul válogathat is, hogy melyikre jelentkezik, hiszen anyukája, Sarja Kata a Miss World Hungaryt, családjuk barátja, Vajna Timi pedig a Miss Universe Hungaryt szervezi.

Bár Sarka Kata rajongói rengeteg pozitív visszajelzést írtak Noncsi fürdőruhás képeihez, melyben megerősítik, hogy nem csak az elfogult anyuka látja gyönyörűnek kislányát, nagyon sok kritika is érte Katát, amiért fürdőruhában, csilli-villi tetoválásokkal fényképezte le kislányát és tette ki a közösségi oldalára.

Noncsi imádja az aranytetoválásokat (AranyTetoválás.hu), és úgy látom, hogy igazán jól áll neki! Mit gondoltok?

Posted by Sarka Kata on 2015. július 11.

Hogy rosszul döntött-e Kata, amikor a 7 éves kislányáról posztolt képeket, a rajongói oldalán, mindenki döntse el maga, de az valószínű, hogy Noncsinak komoly esélyei lesznek a szépségkirálynői koronára.

Olvass még Sarka Katáróll

 

Hozzászólások