Sarka Kata megsérült

Gipsz került a kezére

2015/10/05

Egy olyan képet rakott fel Facebook-oldalára Sarka Kata, amelyen meghitten reggeliznek kislányával, de jól látszik, hogy jobb alkarját gipsz védi. Egyből megindul a találgatás: vajon mi történhetett? Elárulta!

Sínbe Került Sarka Kata jobb keze, de mielőtt azt gondolnánk, hogy túlzásba vitte az edzést, vagy sportbaleset érte, ő maga árulta el, mi történt. Először csak ennyit közölt a posztja alatt, hogy “béna voltam, nem sportolás közben történt, hanem csak úgy”, és mindenkit megnyugtatott, hogy nem tört el, aztán részletesen is elmesélte, mi történt.

„Nem sportbalesetről van szó. Pénteken egy tárgyaláson voltam a kolléganőmmel, és amikor kijöttünk az irodából nem figyeltem, hogy a lomtalanítás miatt mindenütt tárgyak hevernek a földön. Annyira beszélgettünk, hogy nem néztem a lábam elé és megbotlottam, ráadásul magassarkú cipő volt rajta” – mondta a life.hu-nak.

sk_gipsz
Sarka Kata ezt a képet tette ki üzenőfalára

Sarka Kata a csuklójára esett, ami szerencsére nem tört el, de kisebb zúzódásokat szenvedett, ezért az orvosok azt tanácsolták, hogy legalább tíz napig viseljen gipszet a sérült kezén. De Hajdú Péter felesége nem érzi jól magát benne, és türelmetlen.

“Hétfőn már fotózásra kell mennem, így nincs időm kivárni a tíz napot, úgyhogy holnap leszedem a gipszet és anélkül gyógyítgatom tovább a kezem” – tette hozzá, így saját felelősségre megválik tőle.

Hozzászólások