Sarka Kata napokig készült barátnője érkezésére

Transzparens és édesség várta a dzsungelből hazatérő Zsófit

2014/10/25
Sarka Kata napokig készült barátnője érkezésére

Nem keveset volt kénytelen nélkülözni Szabó Zsófi Afrikában, már ami az itthoni megszokott finom falatokat illeti, így aztán, amikor a nézők kiszavazták a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból, az első útja a Meki felé vezetett, ahol vegaburberrel és sültkrumplival vígasztalódott. A műsorban, még odakint elhangzott egy mondatban a bátorságpróbák során, hogy mire is vágyik, de nagyon, ha hazajön végre.

 10639568_770646232978994_2073950145433103265_n

Hát, ez a vágya teljesült, mert legjobb barátnője, Sarka Kata kedvencével, császármorzsával fogadta a repülőtéren a dzsungelből hazatérő színésznőt.


Imádja a császármorzsát, a kedvenc helyéről, a bazilika melletti étteremből hoztam, remélem, még meleg. Biztos ki van rá éhezve, úgyhogy ezzel nem tudok mellélőni. Nem csak én, a gyerekek is nagyon várták már Zsófit, folyton kérdezgették, hogy mikor indulunk már a reptérre” – mesélte el Kata.

Kata két gyermekét, Noncsit és Dávidkát Zsófi csokival és játékkal lepte meg, akik egy “Te vagy a legjobb!” feliratú transzparenssel várták haza őt. (forrás: Kiskegyed, fotók: Sarka Kata Facebook oldala)

Hozzászólások