Sarka Kata nem bírja a szigorú diétát

Először és utoljára indul versenyen

2015/04/15

Hamarosan kiderül, milyen eredményt hoz a rengeteg edzés Sarka Katának, hiszen először mutatkozik be fitneszmodellként. Ám azt már most tudja, hogy nem lesz hosszútávú karrierje, ugyanis nagyon nehezen bírja a koplalással járó diétát.

A FitBalance-on debütál fitneszmodellként Sarka Kata. Hajdú Péter felesége hónapok óta keményen edz és odafigyel az étkezésére azért, hogy bombaformába hozza magát április végére.

„Felkértek arra, hogy én legyek a FitBalance arca, és mivel ahhoz, hogy méltón tudjam képviselni ezt a rendezvényt, mindenképpen össze kellett szednem magam. Olyan jól haladtam a felkészüléssel, hogy az edzőm megjegyezte, hogy ha már majdnem úgy nézek ki, mint egy fitneszmodell, miért ne lehetnék az? Egészen addig nagyon élveztem a felkészülést, amíg el nem kezdtük gyakorolni a színpadra való vonulást. Ez egy kicsit távolt áll tőlem – csak annyira, mint ide Amerika” – kezdte nevetve Kata. – „Ezt a fajta mozgást nem tartom természetesnek, és minden, ami egy picit művi, az számomra idegen – ezért nem tudok színészkedni sem, mert annyira távol áll tőlem ez a póz. Szerintem ezt a vonulást is egy kicsit átalakítom majd a saját egyéniségemre” – tette hozzá Kata.

sarka-sonyakJo
Ilyen szuper formában van most Kata

A bombázó sztárfeleség először próbálja ki magát ebben a szerepkörben, ám számára nem az első hely a cél, hanem hogy évek óta először teljes magabiztossággal álljon közönség elé.

„Ez az első és utolsó alkalom, hogy elindulok a fitneszmodell kategóriában, mert bár sosem voltam még ennyire jó formában, keményen meg is küzdök érte. Én mindig is diétáztam, se soha nem voltam éhes: mindig meg tudtam csinálni azt, hogy jót ettem, nem hizlalót, de laktatót. Ez a diéta annyira drasztikus, hogy alig bírom ki egész nap. A legjobban a gyümölcs hiányzik. Azt sem tudom elképzelni, hogy egy jó hely megszerzése után megváltozna a véleményem. Nagyon büszke lennék magamra, de meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg megnyerhetem. Számomra az a legnagyobb eredmény, hogy fürdőruhában emberek elé merek állni a színpadra – ez utoljára 19 évesen történt meg, amikor indultam a szépségversenyen. A fotózásokon nem szoktam izgulni, hiszen a képeket lehet retusálni, de élőben kő kemény lesz – tette hozzá Sarka Kata.

Hozzászólások