Sarka Kata prostibotrányba keveredett

Kiborult a sztáranyuka

2015/10/19

Teljesen kikelt magából Sarka Kata – ami érthető, hiszen nevét összefüggésbe hozták egy titkos listával, amelyen örömlányok nevei szerepelnek.

Sarka Kata elvesztette a türelmét, amikor meglátta, hogy legutóbb milyen pletykával kapcsolatban említették meg az ő és a férje nevét. A sztáranyuka, aki több, mint tíz éve alkot egy párt Hajdú Péterrel, több kínos pillanatot átélt már, amikor például pornófilmezéssel hozták össze a nevét, ám most nem tűrt tovább, és a Facebookon adott hangot dühének.

Néhány napja jelent meg egy cikk az egyik külföldi szerverről üzemeltetett internetes portálon, amely azt állítja, hogy Répás Lajos, akinek neve onnan lehet ismerős, hogy prostituáltak futtatásával vádolták meg a hatóságok, egy titkos listát rejteget, melyen azoknak a közismert hölgyeknek a neve szerepel, akik pénzért árulták a testüket. Mellettük felsorolta azokat az ismert urakat is, akik igénybe vették ezeket a szolgáltatásokat.

Az állítólagos listán Sarka Kata és Hajdú Péter is szerepel, ám a sztáranyuka nem tűrte tovább, hogy megalázzák.

„Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem láttam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember, létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamuoldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát amin én és a férjem is rajta vagyunk. Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sosem lehetett hozni semmi hasonlót.” – írta Kata a Facebook oldalára.

Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi…

Szerző: Sarka Kata2015. október 19.

Hozzászólások