Sarka Kata pszichopata zaklatóval küzd

A kommentelők nekimentek emiatt

2015/12/13

Komoly pszichés defekttel küzdhet az a férfi, akinek “áldozata” Sarka Kata lett, és szerelmes üzenetekkel ostromolja őt, egészen a zaklatás szintjéig.

A csinos sztáranyuka akár már hozzá is szokhatott volna, hogy időnként kissé ferde hajlamú emberek zaklatják, de úgy tűnik: ezzel nem lehet megtanulni együtt élni. Sarka Kata hétvégéjét is egy ilyen üzenet borzolta fel.

Ritkán tudok leveleket olvasni, de ma reggel belenéztem, hogy mik érkeztek… Kíváncsi vagyok, hogy ő meddig lesz ilyen lelkes, és kitartó! Ne haragudjatok, ha nem tudok válaszolni, de igyekszem! Szép napot mindenkinek!” – írta a közösségi oldalán Sarka Kata.

Ritkán tudok leveleket olvasni, de ma reggel belenéztem, hogy mik érkeztek… Kíváncsi vagyok, hogy ő meddig lesz ilyen…

Szerző: Sarka Kata2015. december 12.

 

Bár Kata nagyon jól lereagálta az üzenetet, mégis voltak, akik keményen bírálták. Azonnal belekötöttek.

Kommentelő 1.: ***kell megosztani azt lejaratni szegenyt Nagyasszony vagy nagyon mert eltartanak teged

Sarka Kata Így van.

Kommentelő 2.:  Akkor szégyenítette volna meg, ha a képen szerepelne a neve, illetve a képe, de akárhogyan is nézem, valahogy nem találom sehol.Hogy is van ez.?! Szerintem teljesen jogos, amit tett, mert családja van, ne hívja már ezer idegen szerelmemnek…

Kommentelő 3.:  Ez a közszereplés átka! Aki … áll ne csodálkozon…  A degeneráltak végett hozzátenném, hogy ezzel Nikolett véleményére kívántam reflektálni és korántsem a hősszerelmesünkre!

Kommentelő 4.:  szerintem sem illő kitenni,hogy röhögjenek rajta

Kommentelő 5: Van ket gyereked meg egy ferjed akkor ne a facen eld mar ki magad 16 evesek csinaljak ezt

Kommentelő 6.: A k***va ne sírjon ,ha meg***ák

 

sarkakata3
Sokan irigylik Kata boldog életét

 

Voltak, akik nem csak a poszttal kapcsolatban háborogtak, hanem a sztáranyuka eddigi sikereit állították pellengérre.

Kommentelő 1.: Kata! Miért nem szólsz Hajdú uraságnak? Ha arra volt elég pénze, hogy egy rangos fitness versenyen megvegye neked a dobogós helyet, akkor szerintem egy ilyen zaklatónak is tudna eleget fizetni, hogy leállítsa magát. A helyedben intézkednék sürgősen, még a végén megkeres és megerőszakol, azt meg nincs az a pénz a földön, ami visszacsinálná.

Sarka Kata Igazad van Dániel, ez hogy nem jutott eszembe nekem?!

Kommentelő 2.: Megvette???? Azért amilyen formában volt akkor Kata és amennyit készült én nem hiszen h bundázni kellett volna..nem semmi kitartás van benne és nem az a celeb liba akinek a gyerekeit idegenek nevelik… szimpatikus családanya

Kommentelő 3.: n ajánlanám a szemeszet felkeresését! A kiallo bordain es lapockain kivul izomzat nem volt felfedezheto a testen! Abban igazat adok neked, hogy kitartó volt…. a koplalásban!

 

 

Hozzászólások