Sarka Kata segítséggel tud helyt állni

Heti egyszer babysitter vigyáz a gyerekekre

2014/05/26

A héten minden nap 1-1 sztár családdal készült interjúnkat olvashatják. A sort a gyönyörű Sarka Katával és családjával kezdjük, akikkel egy fergeteges gyereknapon találkoztunk, sok más híres hazai sztár társaságában,a magyar Southfork Ranchen, azaz a Dallas benzinkúton.

A csinos sztáranyuka folyamatosan lavírozgat a harmonikus családi- és a sikeres üzleti élet megteremtése között. Állítja: csak következetes időbeosztással és segítséggel képes helytállni.

Sarka Kata boldogan töltötte az időt gyermekeivel, egész nap igyekezett a kedvükben járni.

Nagyon nehezen sikerül megtalálni az egyensúlyt a család és a munka között, bevallom: szigorú időbeosztás és segítség nélkül nem is menne. Hetente egyszer babysitter van a gyerekekkel, és szerencsére a nagymamák is szívesen jönnek, ha vigyázni kell rájuk. Az ünnepeket nagy becsben tartjuk, olyankor mindig együtt van a család, sokszor legalább húszan is összejövünk. A gyereknap nem akkora családi esemény, de természetesen megtartjuk. Egész nap Noncsival és Dávidkával csináltunk programokat, jártunk játékboltban is, ahol választhattak maguknak valamit. Minden ünnepen kapnak ajándékot, de odafigyelünk arra, hogy ne várják el ezt” – mondta Sarka Kata.

Kata igen intenzív nyár előtt áll; szépségversenyt, majd sörfesztivált szervez, a család mindössze egy hétre tud elmenni vakációzni.

Július 20-án lesz a Miss World Hungary, melynek előkészületei javában zajlanak, és rengeteg energiát igényel a szervezése. A szépségverseny után elutazunk egy hétre Ciprusra, aztán ismét kemény időszak következik, mert a Miskolci Sörfesztivál szerevezésével kell foglalkoznom” – tette hozzá Kata.

 

Hozzászólások