Sarka Katát bíróság elé állíthatják?

A sportmenedzser kész beperelni a volt szépségkirálynőt!

2014/05/23

Bíróságon vesz elégtételt Rácz Félix, amennyiben Sarka Kata a közösségi oldalán írt bejegyzése miatt nem kér elnézést és nem jelenti

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

ki, hogy állításában tévedett.

Nézeteltérésük abból pattant ki, hogy a Blikk megtudta Hajdú Péter felesége 350 ezer forintért cserébe lett volna hajlandó elfogadni a meghívást a Fighters Run rendezvényre, amit Rácz egyik cége szervezett.

Hajdú Péter felesége a Facebook oldalán fakadt ki, amivel talán nem is lett volna probléma, ha csupán cáfolja a híreket, de Kata nem állt meg itt, hanem olyan dolgokkal vádolta meg a sportmenedzsert – és vele együtt a HEGYEM-et (Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom), ami olyan gyerekek javára szervez jótékonysági rendezvényeket, akik nem jutnak megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékhoz – melyek kimerítik a rágalmazás fogalmát – áll a Felix Promotion közleményében.

Rácz Félix hivatalos útra tereli az ügyet, ha kérésének megfelelően Sarka nem cáfolja korábbi bejegyzését, valamint nem kér bocsánatot. Mivel Sarka Kata bejegyzése azóta eltűnt a hivatalos közösségi oldaláról, – amivel így félig elismerte, hogy hibázott -, viszont nem kért még bocsánatot a sportmenedzsertől, könnyen elképzelhető, hogy Hajdú Péter feleségének a bíróságon kell megvédenie magát.

– Szeretném, ha egyesek megtanulnák azt, hogy a külső és az anyagi státusz nem nyújthat mentőövet mindennel és mindenkivel szemben, és hogy a leírtakért felelősséget kell vállalni! Sarka Kata körülbelül hat éves lehetett, kis túlzással óvodás, amikor elkezdtem a pályafutásomat és nem hagyhatom, hogy azon, amit eddig felépítettem csorba essen egy általa nyilvánosságra hozott fals információ miatt. Ha nem tesz eleget a kérésemnek a magyar igazságszolgáltatásra bízzuk az ügyet! – nyilatkozta Rácz Félix.

Az esetről szerettük volna megkérdezni Sarka Katát is, ám az egykori szépségkirálynőt még nem sikerült elérnünk. Természetesen kíváncsiak vagyunk a véleményére, így amint bármi hírt kapunk Tőle azt megosztjuk.

Hozzászólások