Sarka Katát műteni kell

Gyermekei miatt is sürgős a beavatkozás

2015/03/13

Hajdú Péter felesége, a kétgyermekes anyuka, Sarka Kata kés alá szeretne feküdni, de nem tervezi a külseje átalakítását. Lássuk be, nincs is rá szüksége. Viszont a látásával komoly gondok vannak, ezen pedig csak orvosi beavatkozással lehet javítani.

Sarka Kata ugyanis bevallotta, már ott tart, hogy távolra már csak homályosan lát, például szemüveg nélkül nem tudja kivenni az emberek arcát sem, és vezetésnél is hordania kell. De nemcsak ezért van szükség a sebészeti beavatkozásra.

Gyermekei, Noncsi és Dávid sem rajonganak a szemüvegért, és nem nagyon szeretik, ha anyukájuk felveszi. “Nem szeretik, ha szemüveget hordok. Az ő fejükben az az elképzelés él, hogy csak a nagymamák, az öreg emberek hordanak” – mondta Sarka Kata a Borsnak.

sarkakata3

Hozzátette, hogy kicsit meg is ijednek az eszköztől, ezért idővel nincs igazán más választása, mint a lézeres műtét. Egyelőre azonban tart tőle, így inkább azt választotta, hogy otthon száműzi gyermekei előtt a szemüveget, és inkább “vakoskodik”.

“Beszélgettem velük erről, próbáltam elmagyarázni, mire való a szemüveg és kik hordják, de ha nem muszáj, nem veszem fel előttük. Idővel úgyis rendeződni fog ez a dolog a kis lelkükben, addig meg nem teszem ki őket felesleges aggódásnak.”

Most az erőgyűjtés időszaka van, Sarka Kata ugyanis kicsit tart a lézeres műtéttől, és még bátorságot kell merítenie, hogy bele merjen vágni. Márpedig előbb-utóbb döntenie kell, és rá kell magát szánnia a beavatkozásra.

Hozzászólások