Schobert Norbi Mark Zuckerberg ingatlanát bérli?

A fitneszguru ezt üzente a Facebook atyjának

2015/02/16

Problémái adódtak a fitneszgurunak, aki nem rejtette véka alá a véleményét. Schobert Norbi nem máshoz, mint a legnépszerűbb közösségi oldal atyjához, Mark Zuckerberghez fordult panaszával.

A gond abból ered, hogy hiba a rengeteg erőfeszítés, már nem ér el annyi embert közösségi oldalán Schobert Norbi, amennyit szeretne. Ráadásul nem kevés energiát, pénzt és munkát ölt bele abba, hogy a Facebookon minél szélesebb körben szólhasson követőihez, hogy népszerűsíthesse azt az életmódot, aminek a rendíthetetlen híve.

schobertnorbi3

Kedves Mark Zuckerberg!

Kérlek segíts nekünk! A következő a problémánk. 4 évvel ezelőtt csatlakoztam a Facebook-hoz. Megcsináltam nulláról ezt az oldalt, hogy zseniális alkotásoddal kapcsolatban lehessek az érdeklődőkkel. Pénzt, reklámot, energiát, munkát öltem bele, hogy sokan legyünk és egyben elhanyagoltam minden weboldal hátterem, mert hittem Neked, hiszek Neked, hogy ez a jövő. Aki az oldalam lájkolta, annak minden hírem a hírfolyamában megjelent. Azért lájkolta, mert minden híremről értesülni akart. Én is lájkoltam vagy 50-60 oldalt, mert engem is érdekelnek más dolgok. A céged felkínálta, hogy hirdessem az oldalam, mert így még többen lájkolják és még többen értesülnek híreimről, az egészséges életmódról. Megtettem, befektettem, mert ez egy zseniális közösség és egy vagyont költöttem Nálad, vagy egyéb médiában, hogy gyertek a Facebook-ra, a Norbi Update oldalra. Nincs ezzel semmi gond, kategóriánkban a legnagyobbak lettünk. Mostanában észrevettem, hogy az általam lájkolt FB oldalak nem aktívak, nem írnak semmit. Nem voltak a hírfolyamomban. Pedig a Facebook abban különbözik az internettől, hogy nem kell rákeresni a hírekre. Megnéztem őket és láttam, hogy aktívak nagyon, de én nem értesülök. A rajongóim is szóltak, hogy visszavettem a munkából. Észrevettem, hogy posztjaim sokkal kevesebb emberhez érnek el, mint akik követőim lettek. Észrevettem, hogy már nem engeded meg, hogy a rajongóim elolvassák a híreimet, a 90 százalékát blokkolod és egyben pénzért ajánlod nekem a híreim közzétételét. Nem új embereknek, azoknak akikért megdolgoztam, sőt fizettem Neked. Mondhatni vettem Tőled egy lakást, kifizettem, de most 4 szobából hármat ki kell vennem Tőled albérletbe. Úgy érzem, hogy nekem is és követőimnek is korlátozod a szabad információ áramláshoz való jogát és a közösségi jogokat. Más oldalról egy felhasználó, egy IP címről korlátlan hamis “fake” profilt hozhat létre. Ez Nálatok a tőzsdén sok user-nek látszik, de valójában táptalaja a zaklatásnak, bűnözésnek és a terrorizmusnak. Tisztelettel kérlek, a követőket ne korlátozd! Aki lájkolt az lásson, amiért megdolgoztam, az legyen! Egy IP címről pedig maximálisan két Facebook profilt engedélyezz létrehozni, hogy valós arcok, tisztességes emberek közössége legyen ez a Csoda amit alkottál! Erre a posztra most költök Nálad ezer dollárt, hogy legalább azok elolvashassák, akik figyelméért már megdolgoztam és fizettem Neked. Tisztelettel: Schobert Norbert (Norbi Update)

iStock_000016854592_Small

Hozzászólások