Schobert Norbi más tollával ékeskedett

2020/02/19

Schobert Norbert nagyon rákapcsolt és a tőle megszokott tempótól is gyorsabban jelennek meg róla negatív hírek 2020-ban. A mostani húzása lehet, hogy erősebben befolyásolja majd a megítélését, mint a várandósság utáni súlyfelesleggel kapcsolatos kirohanása.

Az utóbbi időben házassági szakértőként elhíresült magyar fitness guru, a C-vitaminos rákgyógyítás úttörője, valamint a kokain és a cukor közötti rokoni viszony felfedezője, egy hónapon belül másodszorra csinált megosztó kampányt diétaprogramjának. Most éppen egy olyan képet használt fel Facebook oldalán a módszer hatékonyságának szemléltetésére, mely nem az ő tulajdona volt.

A képeket egy külföldi oldalról tölthette le, melyet az Index egy szemfüles szerkesztője vett észre. A kép utána hamar lekerült Norbi oldaláról, ugyanis a látványosan lefogyott lány oda kommentelt, hogy nem ismeri Norbit, sosem hallott róla, a diétáját nem folytatta és még csak nem is támogatja Schobert oldalát.

Norbi sajtósa később azt mondta, hogy a lány kapcsolatban áll a Keto diétával, melyre abból asszociálnak, hogy a képei alatt szerepel a hashtagek közt a keto kifejezés. A közzétett kép pedig nem a saját módszer eredményeként lett kommunikálva, csak egyfajta gratuláció volt a lány sikeréhez.

Hozzászólások