Schobert Norbi miatt milliókat bukott egy családtag

A fitnessgurut nagyon bántja az eset

2015/04/30

Bűntudattal küzd Schobert Norbi, ugyanis kisfia keresztapja az ő tanácsára helyezte el pénzét a Buda Cash-nél. Az eredmény: több tízmilliós bukás…

schobertnorbi3A Buda Cash bedőlésekor szárnyra kapott a hír, hogy Schobert Norbi is pórul járhat, mert a fitnessgurunak több, mint 100 millió forintja ragadt be. Most kiderült: ő meg tudta menteni a pénzét, ugyanis látta, hogy nem kedvező a részvénypiac, ezért visszavásárolta saját részvényeit. Azonban olyan barátai, családtagjai sokat vesztettek, akiknek Norbi ajánlotta a céget. 

Ha lett volna fülesem, akkor szóltam volna azoknak az embereknek, akik a barátaim, és sajnos nagyon megszívták. Volt, akinek az értékszámláján elment 30 millió forint, meg 20 millió forint. Én egy dologért vásároltam vissza a részvényeimet, mert úgy voltam vele, hogy nagyon fontos, hogy az ember vigyázzon az árfolyamra, csináljon keresletet, és ez normális dolog, hogy az ember visszavásárol részvényeket. Úgy voltam vele, hogy most cash-em van vagy részvényem, ha hiszek a saját munkámban, akkor nem csinálok rossz vásárt, és szerencsém volt. Hogyha lett volna információm, akkor szóltam volna a családtagoknak, mert mások nagyon sokat buktak. A kisfiunk keresztapukája is bukott 30 millió forintot. Nagyon-nagyon bánt engem, mert én voltam, aki odavittem a Buda Cash-hez...“- mesélte a Bikknek Schobert Norbi.

Hozzászólások