Schobert Norbi nem tűri felesége bántalmazását

Rubint Rékát védte a fitneszguru

2015/03/10

A hétvégén hosszú perceken keresztül ösztönözte Schobert Norbi felesége a Lurdy Házba érkező érdeklődőket és rajongókat. Ám akadtak olyanok is, akiknek nem nyerte el tetszését a lelkes előadás.

Március 8-án, nőnapon rendezték meg „A legjobb napod 2015 – A sokoldalú nők konferenciáját”, ahol többek közt Rubint Réka tartott előadást, ezzel is motiválva a gyengébbik nem képviselőit. Az egyik hazai online médium képviseleteként jelenlévő újságíró nem volt elégedett a fitneszguru feleségének teljesítményével, ráadásul véleményét nem is rejtette véka alá. Széles körben terjesztette hosszas beszámolóját arról, miért gondolja Rékát teljesen alkalmatlannak erre a feladatra.

schobert

MJ, akit Schobert Norbi meg is szólít közösségi oldalára feltöltött posztjában, több dolgot is kifogásolt. Először is ő letargikus állapotba került egész estére attól, hogy végighallgatta Réka szavait az edzések fontosságáról, a rosszindulatú kommentelőkről, valamint arról, hogyan nyomta őt el Schobert Norbi tíz éven keresztül.

Véleményét az előadáson elhangzott idézetekkel támasztotta alá, ám nem biztos, hogy célszerű volt erről az oldalról megközelíteni a témát. A most felvállalt családon belüli problémák (?) ellenére éveken keresztül szem- és fültanúi lehettünk annak, milyen boldogok ők ketten együtt. Nyilván Réka azért mesélt most azokról a dolgokról, amiket a rajongók eddig nem érzékelhettek életükből, hogy erőt és bátorítást adjon nekik.

Schobert Norbi ezekkel a szavakkal állt ki felesége mellett:

schobertnorbi3Kedves MJ! Beültél egy zártkörű, fizetős előadásra. Engedély nélkül fotóztál és kérdések, interjú nélkül kiragadtál mondatokat a szövegkörnyezetből, hogy írjál egy jó Emberről egy szart. Tipikus fizetett karaktergyilkosság. Remélem megkapod a gumicsontot. Van egy Nő, aki csak beszédével, fizetősen leültett több száz embert. Nevezz meg még egy ilyet! Rajtad kívül mindenki feltöltődik és nem érzi az általad leírtakat. Én továbbra is szeretném, ha Réka véleménye rólam az maradna, amit előadott és nem az, amit írni akartál. Rékát pont ettől a világtól próbáltam óvni, mikor burokban akartam tartani. Ő tényleg egy Angyal. Ahogy próbálja megtartani bennem, a gyermekeimben és másokban a jót. Hozzá képest elkárhozott vagy Te is, én is. Ha újra megszületnék, Rubint Réka szeretnék lenni…

Hozzászólások