Schobert Norbi titkos életmentő műtéten esett át

Réka felkészült a legrosszabbra

2015/04/29

Két, kis híján tragédiába fulladó műtétről lehetett eddig tudni, de most kiderült: Schobert Norbi harmadszor is kés alá került.

Három éve embert próbáló traumán estek át Schoberték: a családfőre egy veleszületett szívprobléma miatt rutin műtét várt, amiből két életmentő beavatkozás lett. Norbi most elárulta: harmadszor is életveszélybe került.

A tüdőmben 1 liternyi vér gyűlt össze, ezért még egy életmentő beavatkozásra is sor került. Úgy vettem levegőt, mint egy elgázolt kutya. Nem késlekedhettek, azonnal tenni kellett valamit. Bár elvileg mindent altatásban végeztek volna, az altatókoktél összeállításába hiba csúszhatott, mert nem aludtam el, csak úgynevezett éber kómába kerültem. Ez azt jelenti, hogy bár fájdalmat nem éreztem, mindent hallottam, ami körülöttem történt. Sosem felejtem el, amikor egy jókora tűt döftek az oldalamba, hogy leszívták a vért, miközben a torkomon letoltak egy tubust az ultrahangkészülékkel. Azon követték ugyanis a műtét részleteit” – mesélte a Storynak megtörten Schobert Norbi.

Réka-Norbi
A szörnyű időszak még jobban összekovácsolta őket

Volt, hogy fellépéskor a színpadon sírtam, miközben mindenki csak azt hitte, hogy izzadok. Azt, hogy nagy a baj, és Norbit újra meg kell műteni, tőle tudtam meg. Felhívott, és közölte: alig pár óránk van, hogy elbúcsúzzunk. Az én feladatom az volt, hogy minden félelmét eloszlassam. A három gyerekünkön kívül mindent odaadtam volna a sikeres műtétért. Ma sem szégyellem, az égieket kértem, adjanak erőt, hogy bátoríthassam, miközben magam is az összeomlás szélén álltam. Mégsem akartam mellette jajveszékelni és még jobban megijeszteni. És különös módon megérkezett fentről, amit kértem. Nyugalom szállt meg. Úgy tudtam elbúcsúzni tőle és mellette lenni, hogy közben nyugalmat és békét adtam neki” – idézte fel a szörnyű időszakot Rubint Réka.

Hozzászólások