Schobert Norbi is Tóth Verát hibáztatja?

Sorozatos támadás éri az énekesnőt

2015/02/13

Rengetegen bírálják Tóth Verát külseje miatt. Az utóbbi hónapokban Schobert Norbi segített az énekesnőnek, hogy megszabaduljon a feleslegtől, de most valahogy mégsem működik köztük az összhang…

Érthetetlen, hogy országunk egyik legtehetségesebb énekesnőjét miért kritizálják megjelenése miatt. Legutóbb az Eurovízió előválogatójában láthattuk Tóth Verát, amiért kapott hideget-meleget egyaránt. Így reagált a rosszindulatú megjegyzésekre közösségi oldalán:

„Nem vagyok kíváncsi az úgy néztél ki tegnap este A Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve típusú véleményekre.”

tothvera11

Az elmúlt időszakban Schobert Norbi segítségét vette igénybe Vera, hogy ismét megszabaduljon a fölöslegtől. Már 15 kilótól megszabadult az énekesnő, ám sokak, köztük a fitneszguru szerint is ez nagyon kevés ennyi idő alatt.

„Először tíz éve foglalkoztam Verával, akkor húsz kilót fogyott, és nagy boldogan megállt azon a szinten, egy ideig. Tény, hogy nem olyan gyorsasággal fogy, mint az átlag extra túlsúlyos emberek, akiknél egy év alatt százkilós mínuszt érek el. Azért, mert míg ők bizonyítani akarnak és óriási dolognak tartják, hogy foglalkozom velük, addig Vera másképp áll ehhez a kérdéshez. Művész, aki fellépésről fellépésre jár, és éli a sztárok csillogó életét. Előtte talán nincs akkora tekintélyem, mint azon hétköznapi emberek körében, akik bíznak bennem és a módszeremben” – árulta el véleményét a Borsnak Schobert Norbi.

schobertnorbi3

„Vera egyelőre nem preferálja a sportot. Úgy fogja fel, hogy a kutyasétáltatás sport. Igen, a kutyának. Talán ez az egyik gyenge pontja, mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy a módszerem mellett esténként betolna egy doboz cukros jégkrémet. Egyébként a feleségem többször felajánlotta neki, hogy edzi, de eddig még nem élt a lehetőséggel, lehet, félt, hogy kemény kiképzőt kap. Réka ugyanis nagyon hatékony, még engem is megizzasztanak az edzései” – folytatta a fitneszguru.

Vera egyelőre nem kívánt nyilatkozni, de menedzsere a lapnak elárulta, jövő héten fognak konzultálni Norbival, és majd utána mesélnek saját álláspontjukról a történtekkel kapcsolatban.

Hozzászólások