Schumacher felesége megtörte a csendet

Felesége először nyilatkozott a sztár balesete óta

2014/07/09

Pozitívan nyilatkozott Michael Schumacher, Forma 1-es pilóta felesége férje állapotáról. A hétszeres világbajnok autóversenyző decemberi síbalesete óta számos hír látott napvilágot javulásáról illetve egészségének romlásáról, ám a család egészen mostanáig kitért a kérdések elől, illetve csak nyilatkozatokat jelentetett meg az autóversenyző állapotával kapcsolatban.

Michael Schumacher felesége, Corrina azonban most megtörte a csendet. Először azzal keltett feltűnést, hogy hosszú idő után – közel 6 hónap elteltével – nyilvános eseményen jelent meg és végig mosolygott. Corrina állítólag minden nap közel 10 órát tölt férje ágya mellett és ápolja a hírességet decemberi síbalesete óta, ahol Michael rosszul esett el és beverte fejét egy sziklába. A család azt reméli, hogy javul az állapota és talán hamarosan kerekesszékbe ülhet.

Corinna-Schumacher

Corrina – aki 18 éve Schumacher felesége –  mosolygott, viccelődött és csokoládét eszegetett egy lovas rendezvényen Svájcban – adta hírül a Mirror.  Ez mindenképpen arra utal, hogy az autóversenyző jobban van, hiszen Corrina hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, és a család közeli barátai szerint depressziós lett férje állapota miatt.

A képek tanúsága szerint már egyáltalán nem szomorú, sőt! Bár az újságírók folyamatosan érdeklődtek férje egészségének javulásáról, nem árult el túl sokat a sajtónak. Szűkszavúan, de mindenképpen pozitívan nyilatkozott: ‘ Nagyon lassan, de a javulás útjára léptünk! ‘.

Hozzászólások