Schumacher gyermekei is csak a győzelmet ismerik

Mindketten sikert sikerre halmoznak

2015/02/05

A súlyos síbalesetből lábadozó Michael Schumacher hosszú Forma-1-es pályafutása a sikerekről és a kitartásról szólt, és a jelek szerint ezeket továbbviszik gyermekei is. Fia, Mick versenyautóban, lánya Gina Maria pedig lóháton halmoz sikert sikerre.

Nemrég írtunk arról, hogy a 2013 szilveszterén súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher tizenöt éves fia, Mick ezüstérmes lett a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2014-es gokart-világbajnokságán, és a hírek szerint szintet lép, a következő szezont már a pár éve létrehozott Formula-4-es sorozatban kezdi.

Mick Schumacher
Mick Schumacher (Fotó: Facebook)

Nincs könnyű dolga, hiszen hétszeres Forma-1-es világbajnok édesapja árnyéból borzasztóan nehéz kitörni, de még versenyezni is, hiszen egy Schumachertől a rajongók mindig győzelmet várnak. Mindenestre tehetségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy ilyen fiatalon a jövő nagy reménységei miatt megalakított F4-be lép a sikeres gokartozás után.

Azonban nemcsak fiúi ágon öröklődik a siker, hanem nőin is, ugyanis Schumi lánya, a heteken belül tizennyolc éves Gina Maria lóháton utasít maga mögé mindenkit: westernlovaglásban lett junior világelső.

Nem szabad azonban elhallgatni, hogy valójában Schumacher feleség, Corinna volt az, aki megszerette lányával ezt a sportot, hiszen ő is aktívan műveli, és többszörös bajnok.

corinna
Corinna Schumacher, gyakorlat közben (Fotó: Facebook)
Hozzászólások