Schumacherék drámája folytatódik

Nem nyugodhat meg a család

2014/09/24

Alig néhány napja érkeztek a jó hírek, hogy Michael Schumachert végre kiengedték a kórházból, és otthon folytathatja hosszú ideje tartó lábadozását, újabb rossz híreket kapott a család. A Forma-1 pilóta öccse, Ralf és felesége, Cora 13 év után válnak. A pár nem csak a több milliárdot érő vagyonon vitázik, közös gyermekük elhelyezése is kérdés.

Kemény hónapokon van túl a Schumacher család, hiszen a legendás autóversenyző, Michael még mindig nem épült fel a tavaly december végén elszenvedett síbalesete után. Bár a kezelése otthon folytatódik, mégsem élvezheti a nyugodt légkört, hiszen öccse, Ralf csúnya válóper előtt áll.

Johannes B.Kerner TV Show
Itt még kéz a kézben (Forrás: Gettyimages/Europress)

A fiatalabb Schumacher és felesége 13 éve házasok, ám mostanra úgy megromlott a kapcsolatuk, hogy csak az ügyvédjeiken keresztül hajlandóak kommunikálni. A válás ráadásul nem csak a pénzről szól, igaz, a Svájcban, Németországban, Ausztriában és Franciaországban található luxusingatlanokról is meg kell egyezniük, de sokkal nagyobb tétje is van az ügynek: fiuk, a 13 éves David elhelyezéséért is komoly vita folyik a házaspár között.

A Closer német lap állítása szerint az ifjabbik Schumacher már zároltatta a bankszámláját, hogy 39 éves felesége ne tudjon a pénzéhez nyúlni. Értesülések szerint Ralf havonta több, mint három millió forintot utal Corának, ám a feleség így sem elégedett, és a volt Forma-1-es pilóta 100 millió eurós vagyonából is részesedést szeretne kapni.

 

Hozzászólások