Se eső, se szél, csak napsütés

17 fokig emelkedik a hőmérséklet

2015/10/25

Vasárnap is sokfelé képződik pára, köd a hajnali, reggeli órákra, majd napközben ismét lesznek naposabb és felhősebb körzetek is az országban, de csapadék sehol sem várható.

Továbbra sem lesz jelentős a légmozgás. A csípős hajnalt követően délután 11-17°C várható. Ma sem várható fronthatás. Vasárnap hajnalban, reggel sokfelé pára, köd, helyenként sűrű köd okozhat korlátozott látási viszonyokat.

A ködös területeken hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Napközben az ország nagy részén sok napsütés várható, így ajánlott vezetés közben a napszemüveg viselete.

csr

Hétfőn is több órára kisüt a nap, esőre egyelőre nincs kilátás. A helyenként párás, ködös őszi reggelt követően délután 12-17 fokot mérhetünk.

Kedden és szerdán is túlnyomóan napos és csapadékmentes időre van kilátás, kedden északnyugaton, szerdán már többfelé felélénkülhet a délkeleti szél. A párás, ködös, csípős reggeleket követően délutánonként 12-17 fok várható.

Csütörtökön többfelé megnövekszik a felhőzet és eleinte északkeleten, késő délután délnyugat felől többfelé eleredhet az eső, északnyugaton élénk lesz a szél. Pénteken eleinte még északkeleten eshet, majd ismét napos időre van kilátás, mérséklet légmozgással. Délutánonként 12-17 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Forrás: Időkép

Hozzászólások